Prvý LED / xenónový svetlomet

9 decembra 2014, 11:19

Spoločnosť OSRAM predstavila na tohtoročnom veľtrhu Automechanika prvý LED/xenónový svetlomet LEDriving Xenarc pre Audi A4. Ide o prvý OSRAM svetlomet s kombináciou xenónovej a LED technológie.

OSRAM tak vyvinul a vyrobil prvú legálnu možnosť zmeny existujúcich svetlometov s tradičnými autožiarovkami. S týmto výrobkom má spotrebiteľ možnosť získať xenónové svetlomety, a to bez nutnosti väčšieho zásahu či úprav prednej časti vozidla. Svetlomet LEDriving Xenarc poskytuje podstatne viac svetla než bežné halogénové svetlomety a ponúka aj funkciu svetla pre denné svietenie na báze LED.

Sortiment LEDriving sa rozrastá
Novinkou v rodine výrobkov LEDriving sú LED svetlomety pre denné svietenie OSRAM LEDriving LG. Majú atraktívny dizajn a zaisťujú lepšiu viditeľnosť počas dňa pre ešte väčšiu bezpečnosť na cestách. Ako pridaný bonus s nimi auto vyzerá športovo a elegantne. Inteligentná riadiaca jednotka zabezpečuje, aby ovládanie svetlometov bolo plne automatické. LEDriving LG sú navyše kompatibilné s vozidlami s hybridným pohonom alebo so systémom stop / štart. Druhou novinkou sú hmlové svetlomety (model F1) so životnosťou až 5000 hodín a teplotou chromatickosti 6000 K ako náhrada za prakticky všetky súčasné hmlové svetlá.

Tlačová správa OSRAM Česká republika

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!