Sebastian Vettel a Shell na Hungaroringu nadchli tisícky fanúšikov počas Ferrari Racing Days

1 júla 2015, 9:06

Štvornásobný majster sveta Formuly 1™ a súčasný pilot stajne Scuderia Ferrari Sebastian Vettel ukázal úžasnú show pred tisíckami fanúšikov, ktorým na maďarskom Hungaroringu neďaleko Budapešti predviedol monopost Scuderia Ferrari F2012.

Nemecký pilot sa vo vozidle stajne Scuderia Ferrari prešiel po okruhu Veľkej ceny Maďarska, na ktorý sa presne za mesiac vráti, aby tu v tohtoročnom závode bojoval o ďalšie body. Vettel sa na 4,4 km dlhej trati predstavil v rámci víkendu Ferrari Racing Days, plnom atraktívnych aktivít Ferrari Corse Clienti vrátane tretieho podniku série Ferrari Challenge Europe.
 
Zlatý klinec celého víkendu prišiel vo chvíli, keď Vettel so svojim monopostom stajne Scuderia Ferrari, poháňaným pretekárskym palivom Shell V-Power a využívajúcim mazivo Shell Helix Ultra s technológiou PurePlus, k nadšenie fanúšikov vyšiel na trať a potešil ich niekoľkými donuty a pálením pneumatík. Vettel bol celý deň stredom pozornosti. Zodpovedal na otázky novinárov, zúčastnil sa oficiálneho fotenia a zišiel sa s VIP hosťami spoločnosti Shell, z ktorých niektorým nachystal nezabudnuteľný zážitok a zviezol je na okruhu vo Ferrari F12 Berlinetta.
 

"Dnes som sa na trati veľa bavil a bolo skvelé, že prišlo toľko fanúšikov. Príliš často sa mi nepodarí, aby som sa zviezol v monoposte formuly 1 len tak pre zábavu a ukázal fanúšikom niečo trochu iné. Nezabudnuteľná ostrá kolesá s hosťami spoločnosti Shell ma bavila a bola to pre mňa takisto príležitosť im poďakovať za palivá a mazivá, ktorá Shell dodáva môjmu monopostu SF15-T, " povedal Sebastian Vettel, pilot stajne Scuderia Ferrari.
 
Možnosť stretnúť sa so Sebastianom Vettelom malo cez 1.500 pokladníkov aj členov náhornej obsluhy z čerpacích staníc Shell v strednej a východnej Európe. Na trati sledovali nielen jeho, ale aj ďalšie vozidlá Ferrari, ktoré predvádzali schopnosti výkonného paliva Shell V-Power Nitro +. Vďaka bohatému programu technických prezentácií, vedených vedci spoločnosti Shell, mali zamestnanci čerpacích staníc jedinečnú príležitosť porozumieť hlavným benefitom tohto paliva vyvíjaného v spolupráci s Ferrari. "Sme nadšení, že sa k nám Sebastian pripojil, aby tak odmenil zamestnancov spoločnosti Shell za ich neustávajúci tvrdú prácu a odhodlanie. Sa stajní Scuderia Ferrari máme úžasné partnerstva, ktoré trvá dlhšie ako 60 rokov, a podobné akcie podčiarkujú význam našej silnej a úspešnej spolupráce. Tento víkend tiež ukázal, s akým nadšením a odhodlaním spoločnosť Shell pristupuje k výrobe tých najlepších palív a mazív pre stajňa Scuderia Ferrari, aby jej umožnila dosiahnuť úspech na pretekárskych tratiach. Zároveň som si istý, že zamestnanci našich čerpacích staníc budú schopní odovzdať toto nadšenie našim zákazníkom v celom regióne, " povedal Petr Pražský, generálny riaditeľ prevádzky čerpapcích staníc Shell v strednej a východnej Európe.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!