Servind: Bezdrôtové riešenie Mirka

27 januára 2020, 12:52

Je malé, tiché, výnimočné, rýchle a vďaka bezkartáčovému motoru vyžaduje nízku údržbu. Bezdrôtové náradie je dodávané s dvomi batériami Li-ion 2,5 Ah 10,8 V a nabíjačkou. Batériu Li-ion 5 Ah 10,8 V je možné zakúpiť samostatne.

Servind: Bezdrôtové riešenie Mirka

Vďaka spúšti s premenlivou rýchlosťou môžete proces ľahko kontrolovať dotykom. Bezdrôtové náradie Mirka je produkt s rozhraním Bluetooth, ktoré ponúka ďalšie možnosti digitálneho ovládania procesov prostredníctvom aplikácie myMirka®. Najnovšími funkciami sú správa rozsahu otáčok a automatické zastavenie (platené funkcie). Štandardizované lokálne opravy alebo detailné úpravy sú teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Komplexný bezdrôtový systém získate kombináciou bezdrôtových brúsok a bezdrôtových leštičiek Mirka. Toto riešenie môžete ešte doplniť o brúsne disky pre lokálne opravy a leštiace pasty vyrábané spoločnosťou Mirka vo Fínsku.

Bezdrôtové brúsky Mirka AOS-B a AROS-B

Bezdrátové brúsky majú lepšiu energetickú účinnosť ako pneumatické nástroje. Nevyžadujú mazanie, čím odpadá riziko znečistenia. Pri lokálnych opravách poskytujú brúsky stabilný výkon po dobu až 16 hodín. Dobitie batérie Li-ion 10,8 V trvá 45 minút – vďaka dvom batériám tak nedochádza k prestojom.

Model Mirka AOS-B je orbitálna brúska so zdvihom 3 mm, zatiaľčo model Mirka AROS-B má excentrický pohyb so zdvihom 5 mm pre efektívnejší úber materiálu. Prvotriedne bezdrátové náradie Mirka je vybavené rozhraním Bluetooth. Stiahnite si aplikáciu myMirka® a začnite využívať pokročilé funkcie, ako sú automatické zastavenie a správa rozsahu otáčok (platené funkcie).

Bezdrôtové leštičky Mirka ARP-B a AROP-B

Modely Mirka ARP-B a Mirka AROP-B sa ideálne hodia pre profesionálov – sú ľahké, ergonomické a optimalizované pre leštenie pri lokálnych opravách. Sú výnimočne svižné a umožňujú neobmedzený pohyb – bez obťažujúcich káblov a prívodov vzduchu, ktoré sa môžu znečistiť. Tichá prevádzka, malé rozmery a ľahká údržba vďaka bezkartáčovému motoru.

Mirka ARP-B 300NV je rotačná leštička s bezkartáčovým motorom a 77 mm podložným tanierom. Excentrická leštička Mirka AROP-B 312NV má rovnako bezkartáčové prevedenie
s 77 mm podložným tanierom a vyznačuje sa zdvihom 12 mm. Prvotriedne bezdrátové náradie Mirka je vybavené rozhraním Bluetooth.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!