AIC: Na jar si na to posvietite

26 marca 2024, 10:43

Množstvo vodičov bude tohto roku iste opäť nepríjemne prekvapených, keď si posvietia na úplne opotrebované ochranné štíty. Tie sú často tak silno skorodované, že len sťažka môžu plniť svoju úlohu chrániť brzdové kotúče, manžety čapov riadenia a snímače ESP.

To však nemôže nikoho prekvapiť, pretože sú vystavené najnepriaznivejším podmienkam, a to hlavne v zime. Soľ na ceste, striekajúca voda a horúci brzdový prach si vždy vyberajú veľkú daň na týchto súčiastkach, ktoré sú tiež často označované ako „brzdové štíty“. Je dobré, že na rozdiel od väčšiny OE dielov sú všetky ochranné štíty AIC pozinkované, a preto účinne odolávajú korózii.

Dopyt po týchto náhradných dieloch bude preto vzhľadom na nadchádzajúcu sezónu čoskoro opäť vysoký. Spoločnosť AIC má v súčasnej dobe vo svojom sortimente 424 rôznych štítov z najrôznejších typov materiálov pre 29.298 aplikácií. Tieto položky AIC sú naviac k dispozícii za veľmi výhodných cenových podmienok – výrazne pod bežnými cenami originálnych dielov. Rozhodne teda stojí za to nahliadnuť do katalógu produktov.

Viac informácií o produktoch AIC nájdete na ich webovej stránke.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!