Inter Cars SA usiluje o kontrakt s americkým Amazonom

31 júla 2014, 12:37

Poľský Inter Cars plánuje postaviť neďaleko Modlina logistické centrum za viac ako 150 mil zł (cca 975 mil Sk). Nové logistické centrum má pomôcť k dohode o distribúcii s medzinárodným gigantom – spoločnosťou Amazon.

Nové logistické centrum Inter Cars je krokom smerom k medzinárodnej expanzii poľského distribútora automobilových dielov. Podľa spoločnosti, môže výstavba komplexu trvať len niekoľko mesiacov. Centrum má používať najnovšie logistické a triediace technológie, ktoré v tak veľkom rozsahu nepoužíva žiadny z hráčov na európskom automobilovom trhu.

Inter Cars v súčasnosti pôsobí v niekoľkých európskych krajinách. Nové centrum môže firmu vyniesť na špici európskych distribútorov dielov. Centrum má byť technologickým prielomom, o ktorý dnes majú záujem svetový giganti vrátane amerického Amazonu. Globálne gigant, špecializujúca sa na online obchodovanie hľadá partnera v Poľsku, na ktorého by preniesol celý tento logistický proces objednávok z automobilového segmentu. O tento kontrakt však bude musieť Inter Cars ešte zabojovať.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!