Goodyear vyvinul mobilnú aplikáciu eCasing Mobile

26 januára 2017, 15:14

Spoločnosť Goodyear ďalej zdokonaľuje svoj úspešný systém správy protektorov eCasing a zavádza pre neho mobilnú aplikáciu eCasing Mobile. Aplikácia užívateľom umožňuje pohodlnejší a rýchlejší prístup do systému z mobilného telefónu a zvyšuje tak vyššiu účinnosť v celom reťazci protektorovania pneumatík nákladných vozidiel.

Goodyear eCasing Mobile App LogoeCasing je webový systém spoločnosti Goodyear na riadenie obehu kostier určených na protektorovanie. V celej Európe ho využíva nielen Goodyear a jeho partneri na protektorovanie a dealeri, ale tiež správcovia parkov nákladných vozidiel, autobusov a autokarov. Nová mobilná verzia je k dispozícii bezplatne; je kompatibilná so zariadeniami na báze systémov iOS aj Android. Predstavuje ďalšie posilnenie B2B eBusiness platformy Myway spoločnosti Goodyear a ponúka užívateľom lepšiu viditeľnosť, sledovateľnosť a väčší objem aktuálnych informácií ako online, tak na mobilných zariadeniach.

„Pomocou novej aplikácie eCasing Mobile sme ďalej zvýšili všestrannosť nášho významného systému manažmentu protektorov eCasing,“ povedal Grégory Boucharlat, riaditeľ spoločnosti Goodyear Dunlop pre oblasť protektorovania v regióne Európa, Blízky východ a Afrika. „Typický príklad transakcie eCasing predstavuje vozový park, ktorého vlastné kostry už boli protektorované a vracajú sa k nim, alebo výmenu kostier na protektorovanie. Domnievame sa, že mobilnú verziu nášho úspešného systému eCasing zavádzame ako prví v celom odvetví a zvyšujeme tak efektivitu našej ponuky protektorovania pre zákazníkov. Ide o ďalší dôkaz toho, že Goodyear je odhodlaný poskytovať najrozšírenejšie riešenie služieb pre komerčnú dopravu v celom odvetví. „

Goodyear eCasing Mobile App Login iPad

Vďaka mobilnej verzii systému eCasing sú transakcie rýchlejšie a pohodlnejšie, najmä pre používateľov mimo kanceláriu, ktorí pracujú z vozidla. Aplikácia je k dispozícii zadarmo, ale vyžaduje, aby Goodyear užívateľa schválil; všetci doterajší užívatelia systému eCasing však získavajú automaticky oprávnenie k okamžitému prístupu. Aplikáciu bude Goodyear v Európe zavádzať postupne. Aplikácia podporuje všetky obchodné alternatívy protektorovania vrátane Customer Owned Casing (vlastných kostier zákazníka) a Casing Exchange (výmeny kostier).

Vývoj novej verzie systému eCasing pre mobilné telefóny je najnovší z celého radu vylepšení ponuky služieb, ktoré spoločnosť Goodyear pre dopravcov tovaru vyvinula počas roka 2016. Bol medzi nimi napríklad upgrade systému riadenia flotíl spoločnosti Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) – nová aplikácia eCasing Mobile je teraz integrálnou súčasťou FOS Next Generation.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Slovenskí vodiči s prezúvaním pneumatík problém nemajú, využívajú ich však „na doraz“
Slovenskí vodiči s prezúvaním pneumatík problém nemajú, využívajú ich však „na doraz“

Viac ako štyri pätiny (82%) vodičov sú pripravené na zimu v jej plnej paráde. Štyri percentá motoristov však riskuje na cestách stále na letných pneumatikách, zvyšok (14%) jazdí na celoročných. Iba tretina vozidiel však bola obutá do sady pneumatík s dezénom vyšším ako 6,5mm na každej z nich. Vyplýva to z prieskumu svetového výrobcu pneumatík, spoločnosti Goodyear Dunlop Tires, […]

Pneumatiky FUELMAX a KMAX znižujú celkové náklady na vlastníctvo vozidla
Pneumatiky FUELMAX a KMAX znižujú celkové náklady na vlastníctvo vozidla

Španielsky dopravca Marcotran vyčíslil úspory, ktoré mu prinášajú nákladné pneumatiky Goodyear FuelMax a KMax. Pri svojich vlastných porovnávacích testoch dospel k záveru, že na určitých trasách môže pri použití pneumatík FuelMax ušetriť ročne takmer 1000 eur na jedno vozidlo, zatiaľ čo pneumatiky KMax mu prinášajú vďaka vysokému kilometrovému výkonu úspory na iných trasách.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!