Fulda uvádza na trh letné pneumatiky pre ľahké úžitkové vozidlá

12 apríla 2017, 10:45

Značka Fulda, výrobca kvalitných nemeckých pneumatík za dostupnú cenu, uvádza na trh ďalšiu generáciu letných pneumatík pre ľahké úžitkové vozidlá. Vďaka radu zdokonalení ponúkajú nové Conveo Tour 2 prevádzkovateľom ľahkých úžitkových vozidiel, ktorí sa usilujú o zníženie celkových nákladov na vlastníctvo vozidiel (TCO), vyššiu palivovú účinnosť a dlhšiu životnosť.

Fulda novými pneumatikami Conveo Tour 2 reaguje na aktuálny nárast v segmente letných pneumatík pre ľahké úžitkové vozidlá. Očakáva sa, že medzi rokmi 2016 and 2021 sa výroba vozidiel vybavených týmto typom pneumatík zvýši až o 12 %.

Lepšia palivová účinnosť a vysoká životnosť

Dezén EcoTread znižuje hodnotu valivého odporu. Tenké, rôzne orientované zárezy pomáhajú znižovať odpor pneumatiky pri jazde. Vďaka tomu sa pri deformácii pneumatiky uvoľňuje menej tepla, čo obmedzuje straty energie v podobe trecieho tepla. Výsledkom je zníženie spotreby paliva. Optimalizovaná konštrukcia a tvar styčnej plochy pneumatiky okrem toho tiež predlžujú jej životnosť.

Viacnásobné dezénové drážky AquaFlow zvyšujú odolnosť voči aquaplaningu

Behúň pneumatík Conveo Tour 2 obsahuje trojice rozsiahlych dezénových drážok v celej ploche behúňa. Zaisťujú účinné odvádzanie vody pri jazde na mokrej vozovke, čo zvyšuje odolnosť pneumatiky voči aquaplaningu. Dezén s kľukatými zárezmi a záberovými hranami ďalej zvyšuje priľnavosť pneumatík na mokrej vozovke.

Fulda Conveo Tour 2 tech images
Fulda Conveo Tour 2 tech images
Fulda Conveo Tour 2 tech images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pneumatiky Conveo Tour 2 sú na trhu v 21 rozmeroch, vrátane rozmeru 235/65 R16C pre obľúbený Mercedes-Benz Sprinter.

Kompletný prehľad rozmerov:

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Premio začína sezónu pre motoristov
Premio začína sezónu pre motoristov

Sieť pneuservisou  a autoservisov Premio je už pripravená na začiatok sezóny spojenej s výmenou pneumatík za letné. Okrem iného pripravila špeciálnu akciu na kúpu sady pneumatík značiek Goodyear a Dunlop, v ktorej je možné získať kupón na doplnkové služby.

Fulda uvádza na trh vysoko výkonné pneumatiky pre športovú jazdu pod kontrolou
Fulda uvádza na trh vysoko výkonné pneumatiky pre športovú jazdu pod kontrolou

Značka Fulda uvádza na trh nové vysoko výkonné (UHP) letné pneumatiky SportControl 2. Najnovšie UHP pneumatiky boli skonštruované s cieľom zvýšiť výkonnosť na mokrých aj suchých cestách. Fulda v ich podobe ponúka opäť kvalitnú nemeckú technológiu za priaznivú cenu, no bez akýchkoľvek kompromisov, pokiaľ ide o ich výkonnosť.

Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky s vyššou nosnosťou
Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky s vyššou nosnosťou

Značka Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky Ecotonn 2 HL s vysokou nosnosťou, ktoré vychádzajú v ústrety dopytu dopravcov po zvýšení ziskovosti vďaka vyššej ložnej kapacite.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!