Fulda uvádza na trh vysoko výkonné pneumatiky pre športovú jazdu pod kontrolou

10 marca 2017, 10:28

Značka Fulda uvádza na trh nové vysoko výkonné (UHP) letné pneumatiky SportControl 2. Najnovšie UHP pneumatiky boli skonštruované s cieľom zvýšiť výkonnosť na mokrých aj suchých cestách. Fulda v ich podobe ponúka opäť kvalitnú nemeckú technológiu za priaznivú cenu, no bez akýchkoľvek kompromisov, pokiaľ ide o ich výkonnosť.

Vysoká výkonnosť
Konštruktéri značky Fulda vyvinuli pokročilý dezén behúňa, ktorý optimalizuje kontakt s vozovkou a vyrovnáva rozloženie tlaku v pneumatike, čo skracuje brzdnú vzdialenosť na suchom povrchu.

Široké a tuhé vonkajšie ramená obmedzujú deformáciu behúňa. Pre vodičov to znamená presnejšie riadenie a vysokú účinnosť na suchej vozovke.

Početné dezénové drážky AquaFlow umožňujú rýchly odvod vody a zaisťujú tak dobrú trakciu na mokre. Zmes behúňa na báze siliky na mokrej vozovke prispieva zase k lepšej ovládateľnosti vozidla.

Výborný pomer cena/výkon

Fulda SportControl 2 dodávajú vodičovi pri jazde na suchom i mokrom povrchu pocit istoty, a to pri vynikajúcom pomere cena/výkon. Vďaka úprave veľkosti styčnej plochy behúňa pneumatík s vozovkou ponúkajú totiž aj rovnomernejšie opotrebenie, a teda i vyšší kilometrový výkon.

Odľahčená konštrukcia a zloženie zmesi obmedzujú energetické straty a znižujú tak valivý odpor, čo sa priaznivo podpisuje na spotrebe vozidla.

„Fulda sa trvale usiluje o skvalitňovanie svojich výrobkov a lepšie uspokojovanie potrieb svojich zákazníkov. Vďaka vysokému potenciálu kilometrového výkonu ponúka Fulda SportControl 2 skvelý pomer cena/výkon. Spotrebitelia v jej podobe dostávajú nielen cenovo výhodnú, ale vďaka jej ovládateľnosti tiež veľmi výkonnú pneumatiku,“ povedal Martijn de Jonge, produktový riaditeľ osobných pneumatík Goodyear v regióne Európa, Blízky východ a Afrika.

 

Pneumatiky SportControl 2 sú v súčasnosti na trhu v 48 rozmeroch, ktoré pokrývajú 52% trhu.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky s vyššou nosnosťou
Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky s vyššou nosnosťou

Značka Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky Ecotonn 2 HL s vysokou nosnosťou, ktoré vychádzajú v ústrety dopytu dopravcov po zvýšení ziskovosti vďaka vyššej ložnej kapacite.

Fulda Kristall Control HP2: skvelý výkon v zimnej sezóne
Fulda Kristall Control HP2: skvelý výkon v zimnej sezóne

Značka Fulda vyvinula novú vysoko výkonnú zimnú pneumatiku pre silné vozidlá s označením Kristall Control HP2. Spojila v nej celý rad moderných technológií s cieľom vytvoriť pneumatiku, na ktorú sa vodiči môžu v zime spoľahnúť. Fulda Kristall Control HP2 bude na trhu od jesene tohto roku v celkovo 35 rozmeroch.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!