Ochranné bočné lišty – novinka v sortimente Autotechny

19 júna 2017, 13:19

Firma Autotechna Baránek predstavuje novinku v sortimente, ktorá slúži k ochrane dverí pred poškodením a tiež ako dekoračný doplnok auta. Ochranné lišty dverí sú vyrábané presne na konkrétny typ auta.

Ochranné lišty dverí sú vyrobené z kvalitne spracovanej gumy, ktorá je vysoko odolná voči mechanickému poškodeniu. Výrobca ochranných líšt je držiteľom certifikátu ISO 9001. Ochranné lišty majú kvalitu garantovanú certifikátom TÜV. Sada obsahuje 4 kusy.

Návod na motáž bočných ochranných líšt:
1. Ideálne teplotné rozpätie pre montáž líšt je 20-40°C, pričom je dobré ak majú lišty aj prostredie približne rovnakú teplotu.
2. Povrch, na ktorý sa budú lišty montovať je potrebné dôkladne umyť, odmastiť a vysušiť. Takto pripravený povrch Vám zabezpečí najlepšie upevnenie.
3. Lišty si pred zlepením ochrannej fólie zo samolepiacej pásky vyskúšajte na karosérii, aby nedošlo k ich krivému nalepeniu.
4. Z líšt odlepte farebnú ochrannú fóliu a nedotýkajte sa lepiacej plochy. Smer montáže líšt je od prostredného stĺpika smerom k nárazníkom vozidla. Lišty je potrebné nalepiť na prvý pokus, pretože ich odlepenie a opätovná montáž sa neodporúča. Lišty silou pritlačte predovšetkým v miestach, kde sa nachádza samolepiaca páska.
Pri umiestňovaní líšt venujte pozornosť minimálnej vzdialenosti od hrán dverí, aby nedošlo k obmedzeniu, alebo znemožneniu otvárania dverí.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Disney v AUTOTECHNE
Disney v AUTOTECHNE

V ponuke Autotechny teraz nájdete nové, farebné doplnky do auta s rôznymi detskými motívmi.

AUTOTECHNA otvorila novú predajňu v Šali
AUTOTECHNA otvorila novú predajňu v Šali

Firma AUTOTECHNA BARÁNEK otvorila v poradí 12. predajňu. Predajňa má 144 m2 predajnej a skladovej plochy, k dispozícii je množstvo parkovacích miest, predajňa sa nachádza vedľa Tesca v Šali.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!