Virtuálna internetová škola F-M sa rozširuje o nové moduly zamerané na zapalovanie

7 augusta 2017, 14:04

Federal-Mogul Motorparts, divízia Federal-Mogul LLC, oznámila, že na svojej internetovej stránke F-M Campus sprístupnila tri nové učebné moduly. Novo na vzdelávacie portály zaradili technické informácie a školenia týkajúce sa výrobkov na zapaľovanie značiek BERU® a Champion®.

Nové učební moduly v různých úrovních – od začátečníků až po diagnostiky – seznamují s obecnou funkcí zapalovacích systémů a jejich součástí a přibližují jejich výrobu a používané materiály. Vysvětlují vizuální kontrolu jejich případných defektů a nastiňují pravděpodobný budoucí vývoj zapalovacích systémů.

F-M Campus je bezplatný vzdělávací portál určený pro všechny pracovníky v oboru nebo laické zájemce o automobilové díly a jejich instalaci do vozidel. Je všem k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a nabízí nejrůznější kurzy od Všeobecných informací z automobilového průmyslu až po konkrétní komponenty jednotlivých systémů – Brzdění, Motor, Filtry, Součásti systému řízení a Kolová ložiska.

Federal-Mogul_3D-model

„F-M Campus je skvělý jak pro mechaniky, tak pro automobilové nadšence,říká Marijn Staal, Federal-Mogul Motorparts, European Trade Marketing Manager, Aftermarket. „Uvědomujeme si důležitost následného vzdělávání a nejlepší způsob, jak to dokázat je, že je našim zákazníkům sami nabízíme. Od začátku roku 2016 jsme zaznamenali zvýšení počtu uživatelů o 37 procent, díky šesti novým učebním modulům složilo 9.263 uživatelů zkoušky a získalo příslušný certifikát. Ať už jste majitel servisu, který má zájem dále vzdělávat své osazenstvo, nebo začínající mechanik, který se chce dále rozvíjet, F-M Campus je tu pro vás.”

Na internetové stránce F-M Campus lze zhlédnout i vzdělávací videa a video návody na odstraňování závad z YouTube kanálu F-M Campus. Srozumitelná školicí videa pokrývají celou řadu témat – od výměny brzdových destiček až po montáž ložisek nábojů kol – a jsou zpracovány v devíti jazykových verzích, včetně české.

mechanik_F-M-Payen

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Rozhovor s regionálnym prezidentom Federal-Mogul Motorparts
Rozhovor s regionálnym prezidentom Federal-Mogul Motorparts

„Našou kľúčovým úlohou je zvýšenie dostupnosti našich prémiových dielov a skrátenie dodacích dôb“ – to je hlavné motto rozhovoru s Andrew Sextonom, regionálnym riaditeľom spoločnosti Federal-Mogul Motorparts.

Champion® uvádza na trh nový rad zapaľovacích cievok
Champion® uvádza na trh nový rad zapaľovacích cievok

Federal-Mogul Motorparts oznamuje, že uvádza na trh rad zapaľovacích cievok značky Champion®, ktorá ďalej rozširuje jej ponuku dielov pre zapaľovanie. Ich počet sa bude ďalej zvyšovať, pokiaľ nebude rad dielov Champion pre zapaľovanie v kvalite pre prvovýrobu kompletný.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!