Kalendár ProfiAuto 2020 je na Slovensku najlepší

10 februára 2020, 18:26

Slovenskí internetoví užívatelia ocenili originálnu kombináciu fotografie a kresby. V hlasovaní o najlepší kalendár roka 2020, ktorý realizovala spoločnosť Motofocus, zvíťazil projekt ProfiAuto. Rovnaký kalendár dosiahol prvé miesto aj v Česku.

Odborný motoristický portál Motofocus každoročne organizuje prestížnu súťaž o najlepší kalendár, v ktorom spolu súťažia kalendáre z motoristickej branže. V roku 2020 zaujal návštevníkov slovenského webu kalendár spoločnosti ProfiAuto, ktorý obhajoval minuloročné víťazstvo. To sa mu podarilo, keď porazil všetkých 12 konkurentov a získal celkovo 31 % všetkých hlasov.

„Kalendár zobrazuje prepojenie rýchlych áut, krásnych žien a kombináciu fotografie s kresbami. Myslím, že výsledok je veľmi vydarený, čo nakoniec potvrdili samotní hlasujúci, ktorí náš kalendár vybrali ako najlepší v Česku, ale i na Slovensku. Dúfam, že sa nám podarí aj v budúcom roku vytvoriť kalendár, ktorý bude zase trochu iný, ako je v automobilovej branži zvykom,“ hovorí Jindřich Krejčí, riaditeľ značky ProfiAuto pre Česko a Slovensko.

Prevedenie kalendára je skutočne netradičné. Výsledné spojenie maľby a fotografie dodáva každému portrétu kus jedinečnosti a unikátnosti. Výsledkom je, že u väčšiny portrétov človek pochybuje, čo je skutočné a čo bolo dokreslené.

V každom mesiaci sa modelky prezentujú na pozadí nakresleného sveta plného jedinečných áut. Výber scenérie nie je náhodný. Aston Martin v Londýne, Maserati v Taliansku alebo Bugatti vo Francúzsku pozývajú fanúšikov na cestu po automobilovom svete.

Kalendár ProfiAuto 2020 je k dispozícii v partnerských autoservisoch a obchodoch tejto značky.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!