Koronavírus: Oznámenie a odporúčania distribútorov a predajcov

16 marca 2020, 16:20

Vzhľadom k mimoriadnej situácii podnikajú spoločnosti zaoberajúce sa distribúciou a predajom dielov preventívne opatrenia. Oficiálne oznámenie o fungovaní spoločností nájdete nižšie (budeme priebežne aktualizovať):

ALCAR BOHEMIA

Provoz a veškeré služby společnosti jsou zachovány v plném rozsahu včetně doručování zboží a poskytování poradenství. Partneři se mohou obracet na call centrum ALCAR BOHEMIA v průběhu celé standardní pracovní doby od pondělí do pátku od 8:00 do 16:30 hod.

V rámci preventivních opatření obchodní zástupci dočasně omezili své cestovní aktivity a obchodní agendu nadále řeší prostřednictvím telefonického a e-mailového kontaktu. Zboží, které obchodní partneři ALCARu, například z řad mnoha set pneuservisů, objednají každý pracovní den do 15:00 hod., jim je doručeno přepravcem Toptrans následující pracovní den kamkoliv v České republice.

Registrovaní zákazníci mohou nonstop využívat pro objednání zboží ALCAR webshop. Motoristé pak mohou bezpečně a bezkontaktně vybírat nová kola v pohodlí svého domova v ALCAR 3D konfigurátoru kol, který jim je k dispozici 24 hodin denně.

Věříme, že všichni společně nejenom překonáme tuto globální krizi a nelehké časy, ale vyjdeme z tohoto obtížného období ještě silnější!

ALCAR udělá vše pro to, aby se kola točila dál. Přejeme vám všem, abyste si uchovali pozitivní náladu a pevné zdraví.

Váš tým spol. ALCAR BOHEMIA

AMRS

Spoločnosť AUTO-MOTO RS si je vedomá vzniknutej situácie s chorobou COVID 19. Preto sme aj my zaviedli opatrenia, aby sa nás a naších odberateĺov to dotklo čo najmenej.

Náš e-shop je v plnej prevádzke, takže objednávanie je možné cez neho alebo inou dohodnutou formou. Doručovanie prostredníctvom kuriérov a tranzitnej dopravy je plne funkčné. Pre verejnosť a maloobchod sme zatvorení, ale pre veĺkoobchody a servisy sme v plnej prevádzke.

Sme radi, že môžeme poskytnúť naše služby aspoň v takomto formáte.

Kolektív AMRS

Auto Kelly

Vážený zákazník,

Informujeme Vás, že vláda SR schválila vyhlásenie núdzového stavu podľa čl. 5 ústavného zákona č.227/2002 Z.z,. ktorý platí od 16.3.2020 od 6:00 hod.

To znamená, že od 16. marca 2020 majú byť zatvorené maloobchodné prevádzky, avšak S VÝNIMKOU AUTOSERVISOV, PNEUSERVISOV A ODŤAHOVÝCH SLUŽIEB, potravín, lekární, drogérií, predajní tlače, pôšt, bánk, čerpacích staníc, stravovacích prevádzok a obchodov s krmivom pre zvieratá, práčovní, čistiarní odevov, taxislužieb pri prevoze tovaru.

VÁŠ AUTOSERVIS, PNEUSERVIS môžete mať teda OTVORENÝ a vykonávať v ňom Vaše ponúkané služby zákazníkom.

SME TU PRE VÁS:

  • Rozvozy uskutočňujeme 2x denne počas pracovného týždňa
  • Pobočka je zatvorená a slúži iba ako výdajné miesto v nevyhnutných prípadoch na vopred objednaný tovar prostredníctvom e-shopu, alebo telefonicky v čase 7:30 – 15:30 hod.
  • Počas víkendu budeme mať zatvorené, preto Vašu piatkovú objednávku dostanete najbližším závozom v pondelok.

Budeme Vás o zmenách, či nových opatreniach a schváleniach vlády SR pravidelne informovať.

S pozdravom,
Váš AUTO KELLY tím

Auto Moto RS

AMRS a COVID 19.
Spoločnosť AUTO- MOTO RS si je vedomá vzniknutej situácie s chorobou COVID 19. Preto sme aj my zaviedli opatrenia aby sa nás a naších odberateĺov to dotklo čo najmenej . Náš e-shop je v plnej prevádzke , takže objednávanie je možné cez neho alebo inou dohodnutou
formou.Doručovanie prostredníctvom kuriérov a tranzitnej dopravy je plne funkčné . Pre verejnosť a maloobchod sme zatvorení,ale pre veĺkoobchody a servisy sme v plnej prevádzke. Sme radi , že môžeme poskytnúť naše služby aspoň v takomto formáte. Kolektív AMRS

Auto Partner

Vážený zákazníku,

firma Auto Partner SA bude nadále v provozu a zboží bude expedováno.

Situace se může kdykoliv změnit, ale děláme vše proto, abychom byli schopni pro Vás zboží doručit.

Již teď se tvoří na hranicích kolony, takže je předpoklad, že bude docházet ke zpoždění v dodávkách zboží.

Z toho důvodu, budou objednávky zkráceny o 1 hodinu !  Dále Vás budeme průběžně informovat.

Děkujeme za pochopení

Autosave

Vážení zákazníci,

z dôvodu nariadenia Ústredného krízového štábu SR budú od 16.3.2020 naše maloobchodné prevádzky ZATVORENÉ až do odvolania.

Ďakujeme za pochopenie
Váš tím AutoSave

Autotechna

Vážení zákazníci,
dovoľte, aby sme Vás informovali, že prevádzka našich maloobchodných predajní a autoservisu sa bude riadiť schválenými bezpečnostnými opatreniami, ktoré vyplývajú z nariadenia Ústredného krízového štábu SR zo dňa 15. marca 2020 a teda:

❗️od 16. 3. 2020 budú všetky maloobchodné predajne a autoservis do odvolania zatvorené ?Tovar si aj naďalej môžete objednávať na našom e-shope ? http://eshop.autotechna.sk
– bude Vám doručený kuriérsku službou.

Aktuálne informácie o znovuotvorení predajní nájdete na našom webe a sociálnych sieťach. Naďalej ostávame s Vami v kontakte aj na info@autotechna.sk a call-centre.

Ďakujeme za pochopenie a veríme, že Slovensko situáciu zvládne a čoskoro sa život vráti do normálnych koľají. Nateraz je čas na opatrný prístup, na bezpečnosť, mysliac najmä na najviac ohrozených medzi nami.
#spolutozvladneme

Vaša AUTOTECHNA BARÁNEK

DD Auto

Elit Slovakia

Vážený zákazník,
Na základe vyhlásenia vlády SR od dnešného dňa, 16.3.2020, pristupujeme k nasledovným bezpečnostným opatreniam, ktoré sa budú meniť podľa vývoja situácie.
• Všetky naše pobočky sú od dnešného dňa z bezpečnostných dôvodov ZATVORENÉ až do odvolania.
• Vaše objednávky spracované cez našu webovú stránku: www.elit.sk si môžete prevziať na našej pobočke, ktorá bude slúžiť len ako výdajné miesto alebo Vám Váš objednaný tovar doručíme rozvozom. Rozvoz bude fungovať v obmedzenom režime.
Týmito opatreniami prispejeme k zvýšeniu ochrany Vášho zdravia a aj zdravia našich zamestnancov.

HART

Vzhledem k současné epidemiologické situaci a v souvislosti s oznámení stavu hrozby epidemie na území ČR, SK a Polska 14. března 2020, s cílem zabránit šíření COVID-19 a ochrany zdraví a životů naších klientů a zaměstnanců, společnost HART od 16.03.2020 pozastavuje obchodní činnost do odvolání.

Po intenzivní přípravě, od 30.03.2020 opět otevíráme naše pobočky. Jsme vám k dispozici a snažíme se přizpůsobit naši nabídku služeb dynamicky se měnícím tržním očekáváním.

Inter Cars Slovenská republika

!!! O Z N A M !!!
Vzhľadom na aktuálnu situáciu vám oznamujeme, že predajne Inter Cars budú od 16.3.2020 zatvorené! Svoje objednávky viete naďalej odosielať prostredníctvom IC Katalógu, alebo telefonicky.
Rozvoz tovaru bude naďalej fungovať, ale v upravenom režime. Pre viac informácii ohľadne Vášho rozvozu kontaktujte svojho obchodného zástupcu.
V prípade zmeny Vás budeme okamžite informovať!

Team Inter Cars

Top Oil

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!