Servisné jednotky klimatizácií WAECO

28 júna 2021, 14:12

WEACO je značka s viac ako 30-ročnými skúsenosťami a dodávateľ pre popredných výrobcov automobilov. Okrem štandardných modelov ponúka spoločnosť WEACO aj servisné jednotky klimatizácie na mieru – napríklad pre autorizované servisy popredných výrobcov automobilov, ako sú BMW alebo VOLKSWAGEN.

WaecoNová servisná jednotka WAECO vybavená integrovanou preplachovou nádobou je štandardným vybavením pre servis klimatizácii osobných a úžitkových vozidiel značiek Volkswagen, Audi, Škoda, Seat a Porsche.

Spoločnosť WAECO získala ocenenie „Best Brand“ už po štvrtýkrát za sebou

WAECO získala ocenenie Best BrandServisné jednotky klimatizácie ASC sú nepostrádateľné pre profesionálne dielne a servisy: Čitatelia nemeckého odborného časopisu „WERKSTATT aktuell“ zvolili ASC spoločnosti WAECO za „Najlepšiu značku“ v kategórii klimatizačných staníc. Ocenenie bolo udelené už po štvrtýkrát za sebou.

WAECO so značkou kvality EGEA pre mobilné servisné jednotky klimatizácie pre R1234yf

WAECO so značkou kvality EGEASkratka EGEA označuje Európske združenie pre garážové a skúšobné zariadenia. EGEA je Európskym a politickým zástupcom výrobcov nástrojov a zariadení na opravu, servis a technické kontroly vozidiel v Bruseli, ako neoddeliteľná súčasť podpory hodnotového reťazca automobilového priemyslu.

Viac informácií nájdete na: https://www.waeco.com/sk-sk/sk.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!