Sady tesnení Elring – Komplexné riešenie v prvotriednej kvalite

9 októbra 2023, 19:27

Pri profesionálnej generálnej oprave musí všetko perfektne sedieť, byť dokonalo zladené a rýchlo dostupné. Elring ponúka ucelený sortiment výrobkov pre kompletné aj čiastočné generálne opravy motorov, prevodoviek a agregátov. Nech už ide o kompletnú sadu pre motor, hlavu valcov alebo kľukovú skriňu – profesionáli v autodielňach sa môžu vždy spoľahnúť na “originál” od spoločnosti ElringKlinger.

Opravy môžu byť nepríjemné, ale často sa im nedá vyhnúť. Ak ide o profesionálnu tesniacu techniku, skúsení automobiloví odborníci sa radi obracajú na výrobky Elring. Špecialista na sady tesnení ponúka ten správny produkt pre mnoho prípadov opráv.

Aby mohol Elring ponúkať vždy aktuálny sortiment, ktorý je kompatibilný aj s novými motormi rôznych značiek, je v neustálom kontakte s výrobcami automobilov. Firemný tím, ktorý sa skladá zo skúsených inžinierov, automechanikov a technikov, ponúka tiež široké know-how v oblasti tesniacej techniky.

Správna sada tesnení pre každú aplikáciu

Vzhľadom na to, že väčšina opráv sa dnes vykonáva na hlave valcov, t. j. v hornej časti motora, používajú ekonomicky zamerané autoservisy predovšetkým sady tesnení pre opravy hlavy valcov (ES) špeciálne určené pre tento účel. Po doplnení o samostatne dostupnú sadu tesnení pre kľukovú skriňu (CS) vznikne kompletná sada tesnení (S) pre celý motor.

Zákazníci po celom svete sa spoliehajú na “Elring – the Original”. Vedia, že odborníci na tesnenia majú vždy to správne riešenie.

Informácie o všetkých sadách tesnení Elring sú k dispozícii online na adrese www.elring.com alebo v katalógu TecDoc.

Sada tesnení pre opravu hlavy valcov

Sada tesnení hlavy valcov Elring obsahuje všetky tesnenia potrebné pri generálnej oprave hlavy valcov a pre jej montáž na blok motora.

Sady tesnení hlavy valcov Elring obsahujú:

  • tesnenie hlavy valcov
  • tesnenie veka ventilov
  • olejové tesnenia vačkového hriadeľa
  • tesnenia drieku ventilu
  • tesnenia satia a výfuku
  • gumové výlisky
  • tesniace krúžky (guferá)

Sada tesnení pre opravu hlavy valcov

Sada tesnení pre kľukovú skriňu

Obsahuje všetky potrebné tesnenia kľukovej skrine.

Sada tesnení pre kľukovú skriňu

Sada tesnení pre kompletnú motorovú jednotku

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!