Akadémia WUZETEM – školenie pre regeneračné servisy

21 novembra 2023, 11:44

Ide o sériu školení a integračných stretnutí pre zástupcov kľúčových regeneračných servisov, zatiaľ len v Poľsku, no WUZETEM plánuje na vlastné stretnutia pozývať aj zákazníkov z exportných trhov.

Akademie WUZETEM

Akadémia WUZETEM má zákazníkov oboznámiť s činnosťou spoločnosti a ukázať vysokú kvalitu ponúkaných produktov. Jej úlohou je zasvätiť do tajov výroby tohto produktu vyžadujúceho mimoriadnu presnosť, teda vstrekovača pre vstrekovací systém dieselových motorov, a samozrejme budovať vzťahy medzi klientom a výrobcom.

3. vydanie stretnutí Akadémie je už za nami. Prvé vydanie sa uskutočnilo 13. októbra 2022 a zúčastnilo sa ho 25 zákazníkov zastupujúcich 16 servisov z celého Poľska. Druhé vydanie sa uskutočnilo v máji 2023. Vtedy sa počas dvoch stretnutí regeneračných servisov zúčastnilo celkom 30 servisov (14 servisov v prvom a 16 v druhom termíne) Okrem toho sa v júni, v rámci Akadémie konalo stretnutie s distribútormi WUZETEM (12 spoločností z celého Poľska). Ide o distribútorov, ktorí sú priamymi zákazníkmi WUZETEM pri nákupe trysiek pre dieselové motory. 3. vydanie Akadémie, na ktorom sa zúčastnilo 17 servisov, sa uskutočnilo v októbri 2023.

Akademie WUZETEM návštěva

Pred nami je 4. vydanie – pred Vianocami sa stretávame v menšej skupine – 10 servisov. Zjednodušene povedané, hlavným cieľom tejto iniciatívy je prezentácia produktovej ponuky a výrobného procesu, ako aj predstavenie najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich kvalitu produktov vyrábaných spoločnosťou WUZETEM, ktoré sa dostávajú k zákazníkom najväčších regeneračných servisov v Poľsku. Prvá časť stretnutia, počas ktorej môžu zákazníci spoznať a zblízka vidieť „kde bije srdce“ vo WUZETEM, čiže – „návšteva továrne“.

Akademie WUZETEM návštěva ve výrobě

Hostia si pod dohľadom odborníkov spoločnosti prehliadnu továreň, spoznajú výrobné technológie a uvidia následné výrobné procesy produktov, ktoré každodenne používajú. Prezentačná a diskusná časť stretnutia je časom, kedy sa odborníci podelia o svoje podstatné poznatky a skúsenosti s klientmi. Je to tiež vynikajúca príležitosť vypočuť si potreby a problémy zákazníkov, s ktorými sa každodenne stretávajú pri svojej práci, a poskytnúť im skutočnú podporu.

„Napĺňame očakávania, napr. zmenami v plánovaní implementácie nových produktov, ktoré sú potrebné na trhu v danom období – hovorí jeden z hostiteľov stretnutia.

Firma WUZETEM je výrobca presných oceľových komponentov pre vozidlá, stroje a zariadenia, ktorý ponúka komplexné riešenia v oblasti presnej mechaniky pre výrobcov a distribútorov z automobilového, poľnohospodárskeho, obranného a ťažkého priemyslu. Spoločnosť sa špecializuje na výrobu trysiek, vstrekovačov a lisovacích prvkov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!