OSRAM TYREinflate 4000: Kompaktný pomocník pre pohodlné hustenie pneumatík

23 mája 2024, 9:54

Spoločnosť OSRAM rozšírila rodinu obľúbených kompresorov o model TYREinflate 4000. Tento inovatívny akumulátorový kompresor je vhodný nielen na hustenie pneumatík, ale je ideálny aj na kempovanie, výlety a každodenné používanie v garáži ako aj na cestách.

OSRAM TYREinflate 4000

Bezdrôtové pohodlie a rýchle hustenie: TYREinflate 4000 sa zbavuje káblov a umožňuje hustenie pneumatík s maximálnym komfortom. Vďaka výkonnému Li-Ion akumulátoru dokáže kompresor nafúknuť úplne prázdnu 13-palcovú pneumatiku na tlak 2,4 baru len za 3,5 minúty a 15-palcovú pneumatiku za približne 6 minút.

Inteligentná funkcia na presné nahustenie: kompresor je vybavený funkciou automatického zastavenia, ktorá zabezpečuje, aby pneumatika nebola nahustená nadmerne. Pamäťová funkcia umožňuje uložiť požadovaný tlak až pre 4 vozidlá/predmety, vďaka čomu je hustenie ešte rýchlejšie a pohodlnejšie.

OSRAM TYREinflate 4000

Dobrá viditeľnosť aj za zhoršených podmienok: Podsvietený LED displej a integrované LED svetlo uľahčujú sledovanie nastavení tlaku a zabezpečujú dostatočné osvetlenie pracovnej plochy aj v tme, súmraku alebo hmle.

Všestranné použitie a praktické príslušenstvo: kompresor obsahuje 3 adaptéry na ventily bicyklov a nafukovacie predmety, úložný kufrík a kábel 12 V DC na napájanie v prípade vybitia akumulátoru. Premyslené detaily, ako je úložný priestor s prístupom k nabíjaciemu káblu a miesto na uloženie príslušenstva, zabezpečujú maximálnu praktickosť a pohodlie.

OSRAM TYREinflate 4000

Ďalšie benefity TYREinflate 4000:

  • jednoduché použitie bez potreby káblového pripojenia k vozidlu
  • extra dlhý kábel na pohodlné nabíjanie na cestách
  • možnosť použitia kedykoľvek a kdekoľvek
  • Ppesné nahustenie a uvoľnenie nadmerného tlaku v pneumatikách
  • kompaktné rozmery a nízka hmotnosť pre jednoduché prenášanie

TYREinflate 4000 je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú kompaktný a spoľahlivý nástroj na jednoduché a rýchle hustenie pneumatík. Či už sa chystáte na výlet autom, na bicykel alebo len potrebujete nafúknuť loptu alebo matrac, TYREinflate 4000 vám uľahčí prácu a ušetrí čas.

  • Funkcie: Automatické zastavenie, pamäťové nastavenie tlaku, podsvietený LED displej, integrované svetlo, 3 adaptéry, úložné puzdro, kábel 12V DC, vypúšťací ventil
  • Výhody: Jednoduché, prehľadné a všestranné použitie, rýchle bezdrôtové nafukovanie, inteligentné funkcie, praktické príslušenstvo
  • Záruka: 2 roky

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!