MEWA Nájom čistiacich utierok namiesto ich kúpy

16 mája 2016, 9:00

Výhody systému čistiacich utierok na viacnásobné použitie.

Čistiace utierky systémom nájmu nie sú ničím novým. Týmto spôsobom ponúka spoločnosť MEWA už viac ako sto rokov priemyselnú službu, ktorá významným spôsobom prispieva k znižovaniu odpadov: opakovane použiteľné čistiace utierky systémom nájmu. Vyčistí všetky druhu nečistôt vznikajúcich v priemyselnej prevádzke. Existujú utierky na hrubé nečistoty ako sú oleje, tuky, farby, rozpúšťadlá, ale takisto utierky na šetrné čistenie citlivých povrchov na vysoko špeciálnych pracovných úsekoch.

Balíček plný výhod
Pre každý podnik znamená využívanie opakovane použiteľných priemyselných utierok „systémovú výhodu“ a účinne sa spája so zvýšenými požiadavkami na výrobnú techniku a zároveň vedenie podniku zamerané na životné prostredie. V prospech čistiacej utierky obstarávanej systémom nájmu hovoria mnohé výhody:
– Sila utierky: kvalitný výrobok na efektívnu a účinnú prácu.
– Cenovo výhodná: šetrí náklady na nákup bežných jednorazových materiálov.
– Praktická: menšie organizačné náklady, menej problémov s uskladnením a logistikou.
– Transparentnosť: fixne účtované sadzby, prispôsobené na efektívnu spotrebu.
– Pohodlná: nemusíte si robiť žiadne starosti o dodržiavanie predpisov vzťahujúcich sa na ochranu životného prostredia a likvidáciu odpadov.

Šetrí zdroje a poskytuje bezpečnosť
Viacúčelová utierka je preukázateľne ekologickejšia ako výrobok odhadzovaný po jednorazovom použití. Kým zostávajú čistiace utierky v obehu, nepredstavujú žiadne odpady. A keď predsa len dôjde k vytriedeniu opotrebovaných utierok, tak aj vtedy sú pre životné prostredie neškodné, pretože sa to vykonáva až po ich vypraní. Sortiment čistiacich utierok prispôsobených na rôzne možnosti použitia ponúka široké spektrum využitia pre priemysel, autoservisy a remeselnícke prevádzky. Súčasne poskytujeme k dispozícii aj vhodný bezpečnostný kontajner s názvom Safety Container SaCon používaný na skladovanie a prepravu utierok. V tomto kontajneri sa dajú utierky priestorovo úsporne, bezpečne a v súlade s právnymi predpismi uschovať v dielni. Textilný manažment poskytnutia, vyzdvihnutia, prania a dodania, ktorý je certifikovaný podľa ISO 9001 a 14001, sa dá jednoducho integrovať do všetkých prevádzkových postupov a týmto spôsobom optimalizuje procesy riadenia kvality a enviromentálneho manažmentu. Viac informácií o servise čistiacich utierok spoločnosti MEWA sa dozviete na internetovej stránke: http://www.mewa.sk/cistici-uterky/

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!