MEWA utierky – super sacia sila a praktické zaobchádzanie

20 júna 2016, 11:49

MEWA má už viac ako 100 rokov vedúce postavenie na trhu v segmente opakovane použiteľných čistiacich utierok. Pravidelne sa zlepšuje ich kvalita, ako aj celkový proces starostlivosti. Pri tom je dôležitým kritériom zosúladenie s individuálnymi potrebami v oblasti priemyslu a remesiel.

MEWA čistiace utierky pokryjú individuálnu potrebu rovnako ako i rozličné požiadavky na čistenie strojov a zariadení. Čistiace utierky na stroje od firmy MEWA sú neporaziteľné v oblasti odolnosti, sacej sily a životnosti. Dokonca i vo vlhkom stave odoláva materiál, ktorý je odolný voči roztrhnutiu a ošúchaniu, hrubým nečistotám. Sacia schopnosť je rozhodujúcim faktorom pre čistiacu utierku. Čistiaca utierka MEWATEX PLUS® saje extrémne rýchlo – až niekoľkonásobok svojej vlastnej váhy – a k jej použitiu dochádza vo všetkých oblastiach, ktoré spôsobujú silné znečistenie na citlivých povrchoch. Od sieťotlače cez techniku tvárnenia a úpravy povrchov až po jemnú mechaniku. Farebné označenie čistiacich utierok slúži aj bezpečnosti, podľa neho sa môžu čistiace utierky z rôznych oblastí vo firme MEWA oddelene prať.

Červené: čistiace utierky s použitím v automobilových dielňach.
Zelené: čistiace utierky s použitím v tlačiarňach.
Modré: čistiace utierky s použitím v podnikoch na spracovanie kovov.

Aby boli pre zákazníka neustále zabezpečené čisté, silne sajúce a výkonné utierky, sú utierky po každom praní precízne kontrolované. Pri opotrebovaní sa nahrádzajú. Utierky sú dodávané a uskladňované v špeciálnych kontajneroch posúvateľných na kolieskach so vzduchotesne uzatvárateľnými vrchnákmi, ktoré sa postavia priamo tam, kde sú utierky potrebné. Tak vie každý spolupracovník, kde nájde čisté utierky.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!