Tímové autobusy prechádzajú na UEFA EURO 2016™ Francúzskom na prémiových pneumatikách Continental

21 júna 2016, 9:46

Ako oficiálny sponzor šampionátu UEFA EURO 2016™ vybaví spoločnosť Continental autobusy jednotlivých mužstiev a autobusy slúžiace na transfer tímov do desiatich francúzskych miest prémiovými pneumatikami pre autobusy.

Okrem autobusov 24 kvalifikovaných mužstiev bude premávať aj 20 VIP autobusov, ktoré poskytnú vybrané súkromné spoločnosti, na špeciálne vyrobených pneumatikách Conti Goal HA3. Exkluzívnu pneumatiku UEFA EURO 2016™, ktorá vychádza z etablovanej pneumatiky Conti CityPlus HA3 pre regionálnu dopravu, vyvinuli inžinieri spoločnosti Continental v nemeckom Hannoveri výlučne na túto príležitosť. Pneumatika Conti Goal HA3 s rozmerom 295/80 R 22,5 sa dá použiť na všetkých nápravách. Dezén má výrazné pozdĺžne ryhovanie pre optimálny handling a jazdné vlastnosti na mokrej vozovke. Kombinácia s hlbokými 3D lamelami dezénu sa postará o dodatočnú priľnavosť a neustále vynikajúce brzdné vlastnosti počas celej životnosti pneumatiky. Uzatvorené bočné strany sa spoločne so špeciálnou zmesou behúňa postarajú o výnimočne pohodlné a tiché odvaľovanie. Spevnená štruktúra bočnej strany znižuje ohybnosť pneumatiky a významne tak prispieva k znižovaniu spotreby pohonných hmôt.

Overené funkčné vlastnosti a vysoká spoľahlivosť pneumatiky Conti Goal HA3 zaručia 24 tímom bezpečnú a pohodlnú prepravu, aby najlepší futbalisti Európy včas dorazili na 51 zápasov a futbaloví fanúšikovia na celom svete mohli prežiť nezabudnuteľný turnaj,“ vysvetľuje Geert Roik, vedúci celosvetového výskumu a vývoja pneumatík úžitkových vozidiel spoločnosti Continental. „Na nových bočných stranách odlišuje množstvo futbalových piktogramov rôznych veľkostí, logo šampionátu UEFA EURO 2016™, a takisto aj oranžové logo spoločnosti Continental pneumatiku Conti Gol HA3 od pneumatiky základného produktového radu Conti CityPlus HA3,“ pokračuje Roik.

Údržbu a servis pneumatík všetkých 44 autobusov, ktoré sú vybavené pneumatikami Conti Goal HA3 s veľkosťou 295/80 R 22,5, bude počas Majstrovstiev Európy vo futbale UEFA EURO 2016™ od otváracieho zápasu 10. júna až po finále 10. júla v Paríži zabezpečovať sieť FleetPartner spoločnosti Continental. Sieť FleetPartner je momentálne najväčšou asociáciou poskytujúcou servis pneumatík a automobilov pre flotily osobných a nákladných vozidiel v Európe. Traja partneri, spoločnosť BestDrive, Eurotyre a Siligom, ktorí sa spojili pod zastrešením siete FleetPartner, majú dohromady viac ako 550 servisných stredísk po celom Francúzsku, takmer 900 zásahových vozidiel a 2 400 pobočiek po celej Európe.

Na vlastnej webovej stránke venovanej futbalu www.ContiSoccerWorld.de predstaví spoločnosť Continental ako oficiálny sponzor toto najobľúbenejšie futbalové podujatie roka 2016 prostredníctvom portrétov jednotlivých tímov, analýz zápasov a reportáží s množstvom obrázkov a piatich vydaní špeciálneho formátu „Continental SoccerNews“.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!