AAA AUTO poskytuje Slovenskému futbalovému zväzu autá v hodnote viac ako milión eur

4 októbra 2016, 9:39

Najväčší predajca ojazdených vozidiel dnes zahájil odovzdávanie 76 nových vozidiel Slovenskému futbalovému zväzu, svojmu platinovému partnerovi. 

Prvé kľúčiky si prebral prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik, ktorý bude jazdiť v automobile Kia Sorento. Odovzdal mu ich regionálny manažér AAA AUTO Pavol Chmura. „Naša spoločnosť neustále rastie, a to ako v zmysle počtu pobočiek, tak i čo sa týka počtu predaných vozidiel. Spolupráca so slovenským futbalom je logickým vyústením nášho pôsobenia na Slovensku. Je dôležité zmieniť, že sa jedná o historicky prvý prípad spolupráce predajcu ojazdených automobilov s reprezentáciou Slovenskej republiky, čo ďalej dokumentuje silnú pozíciu AAA AUTO na tunajšom trhu“, komentoval spoluprácu Chmura a pridal i prianie, „nech sa Vám v aute dobre jazdí.“

sk

„Dnešný deň je dôkazom, že to, čo sme deklarovali pred mesiacom, sa stáva skutočnosťou. A som presvedčený, že spolupráca SFZ a AAA AUTO ako lídrov vo svojich oblastiach prinesie úžitok obom stranám,” komentuje odovzdanie kľúčikov Kováčik.

Vozidlá budú odovzdávané postupne v troch vlnách. V prvej si SFZ preberá16 automobilov značky Kia Ceed a Kia Sorento. Jednotlivé autá, ktoré SFZ dostane budú ako strednej tak i vyššej strednej a vyššej triedy.

Celková hodnota vozidiel, zapožičaných spoločnosťou AAA AUTO pod značkou Mototechna SFZ, dosahuje 1 125 000 €. K obmene áut príde vždy po niekoľkých mesiacoch.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

10 Jazdených áut, ktoré bazáre nevykupujú
10 Jazdených áut, ktoré bazáre nevykupujú

Predať svoje ojazdené auto do bazára je jednoduchým a pohodlným krokom ako sa svojho už nechceného vozidla zbaviť čo najrýchlejšie. Čo ak ale narazíte v bazári na problém, že vaše auto odmietnu vykúpiť z dôvodu, že je na čiernej listine nechcených áut?

Najväčší slovenský autobazár ponúkne približne 100 nových pracovných pozícií
Najväčší slovenský autobazár ponúkne približne 100 nových pracovných pozícií

Sieť autobazárov AAA AUTO aktuálne ponúka 21 pracovných miest a ďalších 25 bude vypisovať v súvislosti s otvorením novej pobočky v Liptovskom Mikuláši. Do konca roka bude vyhlásené výberové konanie na ďalších približne 60 pracovných pozícií. Najväčší nábor spoločnosť uskutoční v Žilinskom samosprávnom kraji, šancu na uplatnenie však dostanú i záujemcovia z ostatných krajov.

Dovolenková sezóna sa niesla v znamení veľkých áut
Dovolenková sezóna sa niesla v znamení veľkých áut

Tohtoročná letná sezóna sa stala doménou veľkopriestorových automobilov ako sú MPV, SUV a offroady. Len počas leta sa ich predalo o 24% viac ako za rovnaký čas vlani. Nárast predaja veľkých automobilov v čase dovoleniek potvrdil len záujem motoristov o zvýšenú bezpečnosť a komfort z jazdy. Najväčšia sieť ojazdených vozidiel na Slovensku, AAA AUTO tento […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!