AAA AUTO otvorilo novú pobočku v poľskej Čenstochovej

2 októbra 2017, 19:24

Nové autocentrum v Čenstochovej je už šiestou pobočkou AAA AUTO v Poľsku. Svoju činnosť zaháji ako výkupná pobočka, ktorá bude zdrojom vozidiel pre ostatné predajné miesta. 

Pobočka AAA AUTO v Čenstochovej sa nachádza na juhu mesta, na veľmi frekventovanom miestu blízko hlavných ťahov z Katovíc do Lodže, Gdansku a Varšavy.

„V poslednej dobe našu výkonnosť v Poľsku brzdí nedostatok áut na predajných pobočkách. Od sprevádzkovania pobočky v Čenstochovej si sľubujeme hlavne rozšírenie našej ponuky. V Sliezskom vojvodstve, kde sa novootvorená pobočka nachádza, bolo v minulom mesiaci na trhu k dispozícii približne 18 000 ojazdených vozidiel a na tie si chceme „siahnuť“. Čím bližšie budeme k našim zákazníkom, tým skôr budeme mať šancu ich vozidlá vykúpiť,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO International Karolína Topolová.

V južnej časti Poľska už spoločnosť pôsobí vo Vroclave, Katoviciach a Krakove, dve pobočky sú potom vo Varšave. Celkom „Áčka“ ponúkajú v Poľsku  približne 1.000 automobilov. V priebehu tohto roka už predaje na poľskom trhu prekonali 4.500 vozidiel.

Podľa analýz AAA AUTO sa na poľskom trhu ročne zobchodujú zhruba dva milióny ojazdených vozidiel. Priemerná cena sa pohybuje okolo 22.000 zlotých (cca 5200 eur), nájazd okolo 174.000 kilometrov a vek okolo dvanástich rokov (11,9). Na trhu bolo v minulom roku k dispozícii 1.230 modelov ojazdených vozidiel.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!