Spoločnosť Iveco podporuje Fondazione Telethon dražbou Nového Stralisu

13 decembra 2016, 20:39

Spoločnosť Iveco podporuje nadáciu Fondazione Telethon počas celej akcie pre rok 2016. Dražba jedinečného Nového Stralisu XP, „emotívneho ťahača“ v exkluzívnych farbách značky Scuderia Ferrari, sa začala včera, 5. decembra na Charity Stars, platforme zameranej na získavanie finančných prostriedkov na charitatívne účely pre kampane na podporu solidarity.

Výťažok bude venovaný nadácii Fondazione Telethon, ktorá už od 90-tych rokov minulého storočia podporuje a rozvíja vedecký výskum v oblasti liečby netradičných genetických chorôb. Hlavná téma akcie Telethon 2016 je zhrnutá pod talianskou hash značkou #presente, čo v preklade znamená „byť tam“.

Pierre Lahutte, prezident značky Iveco, povedal: „Sme radi, že opäť môžeme spolupracovať s nadáciou Fondazione Telethon, ktorá sa zaoberá vecou tak blízkou našim srdciam. Iveco a Nový Stralis XP v špecifických farbách značky Scuderia Ferrari spoločne reprezentujú ducha tímu, ktorý vie, ako byť k dispozícii tým, ktorí sa každý deň usilujú o budovanie lepšej budúcnosti. Obdivujeme ich odvahu a chceme, aby náš majster v oblasti znižovania nákladov a emisií bol tiež stelesnením sloganu ‚byť tam pre Telethon‘.“

new-stralis-emotional-truck-scuderia-ferrari-2

 „Emotívny ťahač“ vo farbách značky Scuderia Ferrari je jedným zo štvorice emotívnych ťahačov, ktoré značka Iveco vyrobila na počesť veľkých mien zo sveta športu a venovala dlhodobej spolupráci spoločností Iveco a tímu Scuderia Ferrari, ktorá sa datuje už od roku 2000. Vozidlo v špecifických červených farbách predstavuje silný vzťah so svetom automobilových pretekov, vynikajúci príklad technologických inovácií v automobilovom priemysle a hnaciu silu, ktorá stojí aj za dizajnom a výrobou výrobkov a služieb značky Iveco.

new-stralis-emotional-truck-scuderia-ferrari-1

Verzia „Emotívny ťahač“ oslavuje aj pokrok, ktorý sa podarilo dosiahnuť s Novým Stralisom XP TCO2 Šampiónom, najspoľahlivejším a najhospodárnejším nákladným vozidlom na trhu, ktoré bolo skonštruované na zabezpečenie maximálnej spoľahlivosti a znižovanie emisií CO2 a celkových nákladov na vlastníctvo. Hnacie ústrojenstvo vynovené úplne od základov, nové prevodové ústrojenstvo – najlepšie v tejto triede, prerobený motor, osvedčená technológia HI-SCR, prediktívne funkcie na báze GPS najnovšej generácie a úplne nové funkcie prinášajú až 11,2% úsporu paliva, čo potvrdili aj najnovšie výsledky skúšok TÜV. Mimoriadna úspora celkových nákladov na vlastníctvo a zníženie emisií CO2 robia z Nového Stralisu XP skutočného TCO2 Šampióna.

Predajcovia vozidiel Iveco pracujú v tímovom duchu a tiež sa rozhodli prispieť dobrej veci vyberaním darov pre Fondazione Telethon. V minulom roku sa im podarilo vyzbierať viac ako 100.000 eur.

Spolupráca s nadáciou Fondazione Telethon zahŕňa aj Telethon Roadshow, päťetapovú cestu, na ktorej čele je mobilná reklamná jednotka Iveco (RMJI) v špecifických farbách inšpirovaných kampaňou na podporu vedeckého výskumu netradičných genetických chorôb. Vozidlo bude premenené na cukráreň Caffarel, ktorá patrí talianskej spoločnosti spájanej s turínskou kultúrou čokolády. Jej hlavný chocolatier, Sergio Signorini, bude naživo vyrábať lahodné pralinky gianduiotti, ikonickú čokoládu cukrárne Caffarel, ktorú vymysleli už v roku 1865. Výkony hlavného chocolatiera budú sladkým prekvapením pre návštevníkov, ktorí budú pozvaní, aby venovali trošku svojho času solidarite.

Putovná show bude križovať talianske ulice, zastaví sa v závode CNH Industrial v Modene (nedeľa 11. decembra) a bude zakončená na námestí Piazza S. Stefano v Miláne (pondelok 12. decembra a utorok 13. decembra). Potom sa presunie do továrne Caffarel v Luserna San Giovanni (streda 14. decembra) a CNH Industrial Village v Turíne na oficiálne gala predstavenie iniciatívy (štvrtok 15. decembra). Putovná show sa v sobotu 17. decembra na konci televízneho maratónu stanice Rai dostane do Ríma. Celé podujatie bude možné sledovať na sociálnych sieťach pod hash značkou #convoyfortelethon.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Nové Daily Euro 6 a aplikácia DAILY BUSINESS UP na výstave IAA 2016
Nové Daily Euro 6 a aplikácia DAILY BUSINESS UP na výstave IAA 2016

Značka Iveco vystavuje na výstave IAA 2016 nedávno uvedené nové Daily Euro 6, prvé ľahké úžitkové vozidlo, ktoré mení konektivitu na skutočný profesionálny pracovný nástroj s revolučnou novou aplikáciou DAILY BUSINESS UP.

Emotívny ťahač Stralis: šampión medzi šampiónmi
Emotívny ťahač Stralis: šampión medzi šampiónmi

Iveco predstavuje svojho šampióna v oblasti znižovania nákladov a emisií CO2 – Nový Stralis na okruhu v Nürburgringu, kde dve vozidlá Stralis XP-R tímu Schwabentruck súťažia na Veľkej cene ťahačov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!