Nespočetné množstvo informácií. Online a tlačená ponuka od spoločnosti Elring – Das Original

1 apríla 2022, 8:20

Sortiment firmy Elring – Das Original sa denne rozširuje a zahŕňa širokú škálu výrobkov od tesnenia výfukového potrubia až po skrutky hlavy valcov. Nájdeme v ňom známe elastické tesniace tmely, rovnako ako ventilové vieka z polyamidu a samozrejme, všetky tesnenia motora.

A nielen sortiment, ale tiež zodpovedajúci servis musí byť dokonalý. Pretože sa dopyt po informáciách stal vzhľadom k veľkým úspechom pri prenikaní na svetový trh v posledných rokoch viac regionálny a produktovo špecifický a zároveň je nevyhnutné, aby užívatelia ľahko našli celé portfólio výrobkov, je jasné, že sa ponuka informácií výrazne rozšírila.

Špecifické globálne a regionálne produktové informácie

Pre zákazníkov úžitkových vozidiel na druhej strane Atlantiku bola vytvorená 26-stránková brožúra o rade motorov HDEP od spoločnosti Mercedes-Benz. Pre všetky 4 veľkosti motorov od 11 do 16 litrov tu sú uvedené detailné rozklady motorov, čísla originálnych dielov, rozmery tesnení a mnoho ďalších informácií. Na prvých stránkach brožúry nájdete obrázky sád tesnení zostavených špeciálne pre tieto motory, ktoré výrazne uľahčujú servisné práce na motore.

Tesnenie Elring 601.800
601.800, tesnení, hlava valcov, Mercedes-Benz

Sortiment tesnení pre všetky ostatné celosvetovo dostupné motory úžitkových vozidiel so zodpovedajúcimi rozkladmi nájdete v rozšírenom papierovom katalógu úžitkových vozidiel z roku 2021. Ten s približne 800 stranami stanovuje štandard na trhu. Všetky rozklady sú k dispozícii na stiahnutie tiež jednotlivo vo formáte PDF na domovskej stránke firmy.

Ale ani v takej rozsiahlej publikácii, ako je papierový katalóg pre úžitkové vozidlá, nemôžu profesionáli zo spoločnosti Elring zahrnúť všetky informácie, ktoré sú dôležité pre autoservisy alebo maloobchod.

Na vyriešenie tohto problému ponúka spoločnosti Elring online katalóg, ktorý je ľahko prístupný prostredníctvom webových stránok, a to bez registrácie. Návštevníci tu nájdu obrázky tesnení a celých sád tesnení vo vysokom rozlíšení, na ktorých zreteľne vidieť aj ten najmenší O-krúžok. S viac ako 16.000 jednotlivými odkazmi v online katalógu ide o skutočne mamutie dielo. Pre 75 % všetkých dielov je táto úloha už splnená a s týmto počtom obrázkov je spoločnosť Elring na trhu tesnení pre motory ďaleko pred konkurenciou.

sada tesnení Elring 356.050
356.050, sada tesnení, kľuková skriňa, Mercedes-Benz OM 470

Ak ide o informácie pre osobné automobily, bude aj naďalej k dispozícii papierový katalóg ako v minulosti. Katalóg sa musel rozdeliť kvôli masívnemu rozšíreniu ponuky. Obe publikácie dokopy obsahujú 1.700 strán a 12.000 článkov a vážia 8 kg. Aj tento katalóg stanovuje štandardy. Vzhľadom na obrovské množstvo práce, ktorá je spojená s jeho zostavovaním a distribúciou informácií po celom svete, je aktuálne vydanie z roku 2020. Pre rok 2023 pracujeme na novom a ešte rozsiahlejšom projekte, čo znamená, že v roku 2023 budeme mať s najväčšou pravdepodobnosťou k dispozícii trilógiu.

General Motors Small Block LS motory – DER katalog

Spoločnosť Elring poskytne svojim zákazníkom stostránkový katalóg v dobe konania popredného veľtrhu zameraného na aftermarket v Severnej Amerike, AAPEX/SEMA Show v Las Vegas. Pre všetky tri generácie mimoriadne populárneho radu motorov od General Motors ponúka: Rozklady, všetky OE čísla dielov a dôležité informácie o jednotlivých tesneniach. Ďalšie katalógy sa pripravujú vzhľadom na vynikajúcu odozvu medzi užívateľmi.

rozklad motora Mercedes-Benz OM 471

Každý deň niečo nové

Neustále sa vyvíjajú nové motory, čo vyžaduje stále nové tesnenia motora. Vzhľadom na túto situáciu sú do online katalógu denne pridávané nové produkty, čo znamená, že toto médium je pre zákazníkov vždy aktuálnym zdrojom informácií. Keďže v roku 2021 pribudlo do ponuky približne 1.000 nových produktov, každodenná aktualizácia je tiež jediným spôsobom ako tieto údaje spravovať.

Užívatelia budú mať čoskoro ďalšiu možnosť vytvárať nové zoznamy produktov pohodlne na stiahnutie vo formáte Excel. K dispozícii je tiež množstvo filtrovaní pre konkrétnych výrobcov vozidiel, výber motorov a skupín výrobkov alebo výber konkrétnych časových období. Všetky informácie potom možno stiahnuť ako súbor Excel alebo XML. Vzhľadom na to, že vyhľadávanie možno výrazne prispôsobiť osobným potrebám, je potrebná prax, aby ste sa dostali k požadovanému výsledku. Kto chce zvoliť jednoduchší prístup a zároveň chce byť informovaný o ďalších novinkách, môže sa prihlásiť na odber mesačného newslettera. V newsletteri sú uvedené nové produkty pridané v predchádzajúcom mesiaci, ktoré si môžete prehliadnuť tiež prostredníctvom odkazu.

Čo ďalšie Elring ponúka?

Prepracovaný poradca pre tmely, ktorý bol nedávno predstavený na našej domovskej stránke, je veľmi obľúbený, čo sa odráža v počte zobrazení. Vylepšená ponuka silikónových tmelov v priebehu roku 2021, anaeróbnych tmelov a už dostupného tmelu CurilTM T2 sa teší mimoriadnemu záujmu všetkých zákazníkov po celom svete.

Kanál „Elring – Das Original“ na YouTube priťahuje svojimi praktickými a zábavnými videami stále väčší počet divákov. Kanál sa teší výnimočnej pozícii s 36.600 odberateľmi a približne miliónom pozretí v segmente motorových dielov v roku 2021.

V budúcnosti bude spoločnosť Elring – Das Original aj naďalej rozširovať svoju ponuku informácií, aby mohla svojim zákazníkom ponúknuť čo najlepšie služby a nastaviť nové štandardy.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!