BREMBO má na Facebooku 500.000 fanúšikov

2 januára 2014, 16:34

Brembo dosiahlo na Facebooku mimoriadneho úspechu a má teraz už 500.000 fanúšikov. Je to pozoruhodný úspech pre výrobcu automobilových súčiastok. Tento úspech je výsledkom prebiehajúcej digitálnej komunikačnej kampane s užívateľmi sociálnych sietí, ktorá začala so štartom prvej fan stránky Brembo v roku 2011.

Brembo Group sa podarilo nielen zhromaždiť značnú fanúšikovskú základňu, ale tiež sa ich podarilo aktívne zapojiť. Fanúšikovia ukazujú úroveň záujmu a účasti, ktoré patria medzi najvyššie v automobilovom priemysle. To znamená, že prihlásení užívatelia nejdú len za zobrazeným obsahom, ale komunikujú aj so spoločnosťou. Stránky v 9-tich jazykoch – angličtina, španielčina, taliančina, nemčina, portugalčina, francúzština, ruština, čínština a japončina.

Brembo je tiež na iných sociálnych sieťach, ako je Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn a Instagram. Samozrejmosťou sú video kanály YouTube a Youku. Prostredníctvom týchto dvoch platforiem Brembo ponúka svojim fanúšikom cez 150 videoklipov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!