Nové priame spojenie do Maďarska

17 júla 2017, 15:21

DACHSER Slovakia posilňuje svoju sieť priamych liniek. Zákazníci teraz môžu využívať dennú linku zbernej služby z Lozorna do maďarského mesta Kecskemét, ležiaceho cca 90 km južne od Budapešti.

DACHSER Slovakia ponúka nové priame spojenie do Maďarska
DACHSER Slovakia ponúka nové priame spojenie do Maďarska

DACHSER posilňuje svoju pozíciu v Maďarsku, kde pred nedávnom jeho budapeštianska pobočka zdvojnásobila svoje skladové kapacity na aktuálnych 69.000 m2. Práve do Budapešti mierila aj doteraz jediná priama linka zbernej služby vedúca z Lozorna do Maďarska. Zavedenie novej priamej linky, ktorej cieľovým miestom je Kecskemét, prinesie exportérom výhodnejšiu cenu a bezpečnejšiu prepravu, pretože sa zásielky nemusia prekladať, a tým sa výrazne znižuje riziko ich poškodenia.

„Maďarsko je vzhľadom k svojej geografickej polohe pre slovenských exportérov dôležitou destináciou a smeruje sem veľké množstvo ich zásielok, rozšírenie siete o novú priamu linku zbernej služby tak bolo logickým krokom k ďalšiemu vylepšeniu našich služieb súvisiacich s touto susednou krajinou,“ hovorí Roman Stoličný, managing director a člen predstavenstva DACHSER Slovakia, a dodáva, „vďaka tejto novej priamej linke dokážeme prepraviť zásielku z Lozorna do Kecskemétu za 48 hodín bezpečnejšie a za výhodnejších finančných podmienok ako doteraz.“

Pobočka DACHSER v Lozorne disponuje prekládkovou plochou s veľkosťou takmer 3.650 m2 a plochou distribučného skladu s rozlohou 3.000 m2. Denne mieri z alebo do Lozorna 45 priamych liniek, ktoré predstavujú spojenie s 15 krajinami sveta: Bosnou a Hercegovinou, Bulharskom, Českou republikou, Gréckom, Holandskom, Chorvátskom, Maďarskom, Nemeckom, Poľskom, Rakúskom, Rumunskom, Slovinskom, Srbskom, Talianskom a 3 destináciami na Slovensku.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Správne odvážiť a zmerať zásielku sa oplatí
Správne odvážiť a zmerať zásielku sa oplatí

Správne zmerať a odvážiť zásielku hrá pri preprave tovaru dôležitú úlohu. Chybné informácie o rozmeroch a váhe zásielky prinášajú najrôznejšie komplikácie, ktoré sú nepríjemné predovšetkým pre zákazníka a jeho peňaženku.

Dachser otvoril nový sklad neďaleko Linzu
Dachser otvoril nový sklad neďaleko Linzu

Medzinárodný poskytovateľ logistických služieb DACHSER otvoril vo svojom logistickom centre v Hörschingu neďaleko rakúskeho Linzu nový sklad. Ten bude slúžiť pre kontraktnú logistiku a jeho skladovaciu a logistickú plochu tvorí 10.000 m2 vrátane 20.000 paletových miest. DACHSER do tejto pobočky investoval približne 10 miliónov eur a vytvorí až 30 nových pracovných miest. Nové a väčšie […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!