Rekordný rok 2017 firmy Moto-Profil

5 februára 2018, 11:54

Rok 2017 bol jedným z najlepších pre firmu Moto-Profil a obchodných partnerov podniku. Rast príjmov, aktivita partnerov na lokálnych trhoch a v zahraničí, potreba rozšírenia skladovacej plochy, ceny a čestné uznania. Firma má tiež významné aktivity na českom a slovenskom trhu.

moto-profil 2017

Rozšírenie skladových priestorov a nárast predaja
Dynamický rozvoj spoločnosti priniesol úspech v podobe rozšírenia sídla spoločnosti Moto-Profil oproti roku 2016 o takmer 30 %. V súčasnej dobe firma vlastní sklad s rozlohou 45 tis. m2, a hodnota dielov a autodoplnkov, ktoré sú v ňom uskladnené, prekračuje 60 miliónov eur. Spoločnosť tiež zaznamenala 25 % nárast hodnoty predaja v porovnaní s rokom 2016.

Ceny a vyznamenania
Činnosť spoločnosti Moto-Profil bola v roku 2017 ocenená tak na domácej poľskej, ako aj na medzinárodnej úrovni. Redakcia mesačníka „Forbes“ udelila firme v poradí siedme ocenenie „Diamant magazínu Forbes“ a tiež sa umiestnila na 66. mieste v rebríčku „100 najväčších poľských súkromných firiem“. Finančné výsledky spoločnosti Moto-Profil prispeli k tomu, že spoločnosť zaznamenala významný skok v zozname najväčších poľských firiem, ktorý vypracoval denník „Rzeczpospolitą“. Firma sa opätovne ocitla v rebríčku týždenníka „Wprost“ – „200 najväčších poľských firiem“ – pričom postúpila o niekoľko miest vyššie oproti roku 2016. Obchodnú činnosť spoločnosti ocenila aj skupina Temot International, ktorá udelila spoločnosti Moto-Profil titul najlepšieho majiteľa v kategórii „osobné automobily“.

Priekopnícke riešenia v katalógu
Firma Moto-Profil ako prvá v krajine skatalogizovala nástroje na obsluhu rozvodov rôznych výrobcov v rámci určitej značky vozidla, pričom obohatila katalóg Autosúčiastok ProfiAuto o možnosť výberu príslušných blokovaní rozvodov pre vybrané vozidlo. Pre zákazníkov to predstavuje jednoduché prispôsobenie nástrojov, rovnako ako v prípade automobilových dielov. Okrem toho sa v katalógu objavila tiež komplexná funkcia „Stanovenia ceny“ umožňujúca odhad nákladov na diely a čas trvania práce.

Rozvoj značky ProfiAuto
Zástupcovia spoločnosti Moto-Profil sa v roku 2017 usilovali tiež o dynamický rozvoj značky ProfiAuto. V súčasnosti táto sieť zahŕňa viac ako 220 obchodov a veľkoobchodov s automobilovými dielmi, ako aj takmer 1200 autoservisov v Poľsku, Českej republike a na Slovensku. Medzi projektmi zrealizovanými za posledných 12 mesiacov sú, okrem iného, veľtrh ProfiAuto Show s rekordnou návštevnosťou viac ako 40 000 návštevníkov, druhá séria „Projektu Dielňa“ – jedného z najsledovanejších programov TVN Turbo, ako aj hlavná akcia PitStop organizovaná v 100 poľských, českých a slovenských mestách.

 

Rok 2018 je pre firmu Moto-Profil jubilejným rokom – spoločnosť oslávi 25 rokov svojej existencie. Bude to výnimočný čas v mnohých ohľadoch. Štvrťstoročie skúseností v automobilovej branži v kombinácii s tradíciou prinesú ovocie v podobe novátorských projektov, ktoré budú mať pozitívny vplyv nielen na pokračujúci rast spoločnosti, ale predovšetkým na rozvoj obchodných partnerov spoločnosti Moto-Profil.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!