Osram: S LEDinspect si poriadne posvietite. Kamkoľvek a na čokoľvek

14 januára 2015, 18:36

Šikovný a univerzálny pomocník do garáží, servisov aj dielní sa volá LEDinspect. Či už ste domáci kutil, autoservis alebo len často jazdíte autom, isto oceníte praktickú LED lampu od spoločnosti OSRAM – LEDinspect. Tento šikovný a univerzálny pomocník príde vhod všade tam, kde si budete potrebovať poriadne posvietiť.

LEDinspect je k dostaniu vo dvoch variantoch: Professional a Slimline. LEDinspect Professional sa hodí do profesionálnych autoservisov, garáží a dielní, ako aj pre klasické domáce svietenie alebo ako spoľahlivá cestovná lampa. Ide o robustné svetlo, vybavené 30 intenzívne svietiacimi LED diódami, ktoré vynikajú vysokou teplotou chromatickosti 7200 K a intenzitou osvetlenia až 1500 lx vo vzdialenosti 0,5 m. Lampa má dva módy svietenia (100 % a 60 %) a možno ju upevniť na háčik alebo integrovaným magnetom prichytiť k akémukoľvek kovovému povrchu. Je prachu, vode aj nárazu odolná a s priloženou dokovaciou stanicou ju máte nielen vždy po ruke, ale predovšetkým vždy nabitú. Silný Li-ion akumulátor netrpí tzv. pamäťovým efektom, a preto sa vyznačuje dlhou životnosťou, ktorá umožňuje lampe svietiť v kuse až 7 hodín. Integrovaná signalizácia stavu nabitia v prípade potreby upozorní na nutnosť dobitia.

LEDinspect Slimline sa oproti Professional vyznačuje ultra štíhlym prevedením (23 x 22 x 350 mm) a extrémne nízkou váhou 90 g. Vďaka týmto parametrom a 17 vysoko svietivými LED diódami si môžete posvietiť aj do tých najmenej prístupných zákutí, kam by ste s inou lampou len ťažko prenikali. Slimline vydrží byť nepretržite k dispozícii až po dobu dvoch hodín. Samozrejmou súčasťou je opäť dokovacia stanica aj kontrolka stavu dobitia batérie. Príjemným benefitom je možnosť dobíjať Slimline aj pomocou bežného USB kábla napr. cez 12V zástrčku pre zapaľovač cigariet priamo v aute. Rovnako aj verzia Slimline je vodotesná, prachotesná a je na ňu poskytovaná 3-ročná záruka.

Tlačová správa OSRAM

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!