AIC Germany: Od schopnosti k dokonalosti

24 marca 2023, 11:46

Spoločnosť Jürgen Liebisch GmbH bola založená v roku 1975 v strede Hamburgu (Nemecko) ako firma s dvomi zamestnancami a postupne sa stala úspešným stredne veľkým podnikom na aftermarkete. 

Firma AIC Germany

S výrobkami obchodujú po celom svete a vyvinuli sa na dynamického výrobcu, ktorý vie riešiť problémy. Dnes pôsobí v najmodernejšom logistickom centre v Glinde pri Hamburgu. Ako hanzoví obchodníci sa vyznačujú zásadovosťou, autenticitou a spoľahlivosťou. A služby sú pre AIC Germany na prvom mieste. 

100 skupín produktov – približne 13.000 dielov

Vďaka širokému portfóliu produktov, ktoré zahŕňa viac ako 100 skupín výrobkov a viac ako 13.000 dielov, vytvárajú potrebné riešenia pre aftermarket. Hlavnou prioritou spoločnosti je predovšetkým úspešná kombinácia vysokokvalitných produktov a priaznivých cien, ktorá zaisťujte, že aj staršie vozidlá zostanú prevádzkyschopné. 

Našimi silnými partnermi sú:

V posledných rokoch okrem našej vlastnej vysokokvalitnej značky „AIC Germany“ naviazali obchodnú spoluprácu tiež s výrobcami originálneho vybavenia: iwis, Dunlop Suspension Systems, OLSA. 

Záruka 5 rokov

Kvalita a spoľahlivosť sú hlavnými prioritami AIC Germany vo všetkých oblastiach – od odborných znalostí zamestnancov až po pracovné postupy. 

Akonáhle náhradný diel prejde všetkými kontrolami komplexnej kontroly kvality, môže byť objednaný výrobok dodaný zákazníkovi. 

Koniec-koncov, v spoločnosti AIC chcú mať istotu, že oprava prebehne bez problémov. Ak by sa niekedy stalo, že to tak nebude, ponúkajú na všetky náhradné diely zo sortimentu AIC tiež záruku 5 rokov alebo až 75. 000 km. Keď sú spokojní zákazníci, sú spokojní aj v AIC Germany. 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!