V Košiciach otvára Mototechna novú prevádzku

17 januára 2017, 18:05

AAA AUTO otvára v Košiciach novú prevádzku Mototechny, ktorá sa sústredí na predaj áut s nízkym vekom a počtom najazdených kilometrov. Zákazníci si budú môcť vyberať zo 40 áut. Aktuálne sú na prevádzke ihneď k odberu zánovné vozidlá trinástich značiek.

Košičania môžu na ulici Napájadlá 12 vyberať z ponuky zánovných automobilov, ktoré charakterizuje vysoká kvalita, vek do dvoch rokov a nízky počet najazdených kilometrov. Oproti novému vozidlu ušetria pri ich kúpe 40% svojich financií a s autom môžu prakticky ihneď odísť. Aktuálne je v ponuke Slovenskej Mototechny napríklad luxusný Jeep Grand Cherokee, žiadaný Volkswagen Tiguan či rodinný i reprezentatívny Opel Insignia.

MOTOTECHNA 2

„Sme radi že i do Košíc môžeme priniesť širšiu ponuku značiek zánovných a predvádzacích automobilov. Otvorenie prevádzky je súčasťou rozvoja značky, ktorý bude pokračovať i v tomto roku. Plánujeme naďalej zvyšovať ponuku. Naším cieľom je vytvoriť dokonalý zážitok z kúpy zánovného vozidla. My autá naozaj milujeme a sme radi, keď toto nadšenie môžeme prenášať na našich zákazníkov,“ komentuje otvorenie strategický konzultant pre Mototechnu Stanislav Gálik.

Predaje Mototechny v rámci skupiny AAA AUTO neustále rastú, v minulom roku predala takmer 8.500 áut, čo je dva a pol krát viac ako pred tromi rokmi. K zvýšeniu predajov pomohlo i zavedenie nového úverového produktu Bumerang, ktorý garantuje spätný výkup vozidla za vopred stanovenú cenu. Auto si môže zákazník kúpiť tiež pomocou klasického úveru od jedného zo štyroch renomovaných partnerov – Home Credit, Cofidis, SAutoleasing a QuatroCar.

U zákazníkov Mototechny vedú hlavne vozidlá značky Škoda, Hyundai a Kia. Mezi najzaujímavejšie kúsky predané v roku 2016 patril napríklad Mercedes G500 Cabrio Final Edition, Aston Martin V8 Vantage, Bentley Continental GT, unikátne Porsche 911 Turbo s manuálnou prevodovkou, Jaguar F-Pace či Maserati GranTurismo. Stále väčší podiel na predajoch Mototechny majú vozidlá SUV, čo je samozrejme dôsledok zvyšujúcich sa predajov tohto typu vozidiel medzi novými autami po celej Európe.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Najdrahšie ojazdené autá spomedzi susedných krajín kupujú Slováci
Najdrahšie ojazdené autá spomedzi susedných krajín kupujú Slováci

Slováci chcú v inzercii za ojazdené vozidlo takmer o polovicu viac ako Česi. Minulý rok ponúkal trh jazdeniek na Slovensku viac ako pol milióna áut, pričom na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a v Maďarsku to bolo celkom 4.292.000 automobilov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!