Vyvažovacie závažie Banner Wuchtofit

10 apríla 2017, 15:31

Disky hrajú dôležitú úlohu pre bezpečnosť každého automobilu. S vyvažovacími závažiami Wuchtofit, ktoré sú výsledkom skúseností za celé desaťročia, je bezpečnosť na všetkých cestách zaručená.

Najvyššia kvalita zaisťuje, že so svojím autom budete na cestách vždy v bezpečí. Spoločnosť Banner vyrába vyvažovacie závažia Wuchtofit pre osobné automobily, všetky úžitkové vozidlá a motocykle. Z ocele, zinku a olova pre všetky typy diskov a automobilov – aj v nalepovacom vyhotovení. Ďalej ponúkame aj potrebné náradie, napr. montážne kliešte alebo montážnu pastu.

S NEOLOVENÝMI ZÁVAŽIAMI DO BUDÚCNOSTI

Zinkové závažie WU1 pre oceľové ráfiky / Zinkové závažie WU3 pre hliníkové ráfiky
• Univerzálne použitie v kombinácii so všetkými bežne dostupnými oceľovými a hliníkovými ráfikmi.
• Zvláštny tvar zabezpečuje optimálnu priľnavosť a lícovanie.
• Nová konštrukcia umožňuje použitie s cca 85-90% všetkých typov neoriginálnych oceľových a hliníkových ráfikov.

Antikorózna ochrana a ochrana ráfika:
• Vzhľadom na poveternostné vplyvy je povrch použitej zinkovej zliatiny chránený pred agresívnymi účinkami, napr. soli, špeciálnou umelohmotnou vrstvou nanášanou práškovou technológiou.
• Intenzívne testy – na rozdiel od prevládajúcich názorov v tomto odbore výroby – potvrdili, že práškovanie závaží používaných na ráfikoch je nevyhnutné. Vznikajúca korózia môže viesť v prípade použitia povrchovo neupravených závaží k poškodeniu ráfikov.

VYVAŽOVACIE ZÁVAŽIA PRE OSOBNÉ AUTOMOBILY

TYP WU 1Z
Natĺkacie závažie pre oceľové ráfiky osobných automobilov, materiál zinok, potiahnuté ochrannou vrstvou.

TYP WU 3Z
Natĺkacie závažie pre ráfiky osobných automobilov z ľahkých zliatin, materiál zinok, ošetrené špeciálnou práškovou technológiou.

TYP WU 1Z
Natĺkacie závažie pre oceľové ráfiky osobných automobilov, materiál ocel, potiahnuté ochrannou vrstvou.

TYP WU 3Z
Natĺkacie závažie pre ráfiky osobných automobilov z ľahkých zliatin, materiál ocel, potiahnuté ochrannou vrstvou.

NALEPOVACIE ZÁVAŽIA PRE OSOBNÉ AUTOMOBILY

TYP WU 15S
Súprava nalepovacích závaží z pozinkovanej ocele, povrch ošetrený práškovou technológiou, šírka 19 mm, výška 4 mm, celková hmotnosť súpravy 60 g.

TYP WU 22S
Kotúč nalepovacích závaží, pozinkovaná oceľ, delenie po 5 g, ošetrené práškovou technológiou, výška 4 mm.

TYP WU 15Z nízký profil
Súprava nalepovacích plochých závaži zo zinku, šírka 18 mm, výška 2,1 mm delenie po 2,5 g,celková hmotnost súpravy 30 g, povrch je ošetrený práškovou technológiou.

TYP WU 23Z nízký profil
Kotúc nalepovacích závaži zo zinku, povrch ošetrený práškovou technológiou delenie po 2,5 g, výška 2,1 mm

NÁRADIE A PRÍSLUŠENSTVO

TYP WU 70
Štandardné kliešte na montáž vyvažovacích závaží.

TYP WU 71
Páčidlo úchytiek.

Montážna pasta
Veľkosť balenia 5 kg, odolná voči teplotám v rozmedzí od -20 do +50 stupňov, vykazuje veľmi dobré montážne vlastnosti, najmä pri montáži ráfikov z ľahkých zliatin.

VENTILY

Ventil 412
Chrómový s trojdielnou vysokorýchlostnou vložkou ventilu pneumatiky, otvárací tlak až 4,5 bar umožňuje ľahkú montáž, obsahuje lubrikant, skúšky STK.

Ventily 412, 413, 414, 418
Gumový s trojdielnou vysokorýchlostnou vložkou ventilu pneumatiky, otvárací tlak až 4,5 bar umožňuje ľahkú montáž, obsahuje lubrikant, skúšky STK.

Ďalšie výrobky a opisy nájdete v produktovom katalógu.

www.bannerbatteries.com

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Problémy pri štartovaní?
Problémy pri štartovaní?

Snáď každý už niekedy zažil situáciu, keď motor nie a nie naskočiť. Takéto nepríjemnosti bývajú často spôsobené elektrickým systémom, pretože batérie, štartér alebo generátor zlyhá. Banner prináša cenné tipy, čo robiť v tejto situácii:

Dobré vyhliadky pre olovené batérie
Dobré vyhliadky pre olovené batérie

Z pohľadu elektromobility určite vedú lítiové batérie. To však ešte zďaleka neznamená, že olovená batéria patrí do starého železa. Naopak: znalci trendov jej predpovedajú nádejné vyhliadky do budúcnosti.

Batérie START/STOP: Správne načítanie a registrácia
Batérie START/STOP: Správne načítanie a registrácia

Informácie, na čo musíte dávať pozor pri načítaní a registrácii batérií štart/stop v moderných automobiloch Vám prináša „Radca Banner“.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!