Novinky dielov zavesenia a riadenia od Delphi

21 júla 2017, 12:01

Spoločnosť Delphi dodala do svojej ponuky dielov riadenia a zavesenie 175 nových položiek. Aktuálna ponuka Delphi týchto dielov zahŕňa viac ako 24.500 aplikácií a pokrýva viac ako 90 % európskeho vozového parku.

Díly zavěšení a řízení Delphi

Rozšířená řada zahrnuje hlavní díly systémů řízení, jako jsou ramena zavěšení, vnitřní a vnější spojovací tyče řízení, tyčky stabilizátorů, kovo-gumové silentbloky, čepy, atd. Novinky naleznou použití ve více než 1.000 aplikacích (výrobce / model / objem motoru), mezi jinými tyto oblíbené modely:
– Citroen C4 Picasso II (2013>)
– Ford Transit (2012>)
– Hyundai i40 (2011>)
– Mini Cooper One (2010>)
– Peugeot 308 II (2014>)
– Range Rover Sport (2013>)
– Renault Clio (2012>)
– Opel Mokka (2012>)

V tomto roce Delphi plánuje další rozšíření nabídky o více než 450 dílů. Novinky je již možné nalézt v katalogu TecDoc nebo v internetovém katalogu Delphi.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Spoločnosť Delphi certifikuje brzdové kotúče
Spoločnosť Delphi certifikuje brzdové kotúče

Brzdové kotúče spoločnosti Delphi spĺňajú nároky štandardov kvality R90 už mnoho rokov. Jej kotúče pre nové vozidlá uvedené po 1. novembri 2016 však teraz budú podľa nich homologované a certifikované; rovnako ako aj populárne staršie aplikácie zastúpené vo výrobnej rade spoločnosti.

Nový katalóg dielov klimatizácií a chladenia Delphi
Nový katalóg dielov klimatizácií a chladenia Delphi

Delphi Product & Service Solutions vydala nový katalóg dielov klimatizačných systémov a chladenia motora pre rok 2017. Obsahuje 165 nových referencií pre populárne európska i ázijské vozidlá.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!