Servind zrekonštruoval školiace stredisko v Ilave

8 júla 2019, 15:48

V priebehu uplynulých mesiacov sa Servindu úspešne podarilo dokončiť rekonštrukciu školiaceho centra v Ilave.

Servind zrekonštruoval školiace stredisko v Ilave

Na ploche cca 218 m2 je umiestnené najdôležitejšie vybavenie pre modernú lakovňu a karosáreň.

Prepojenie celého procesu opravy automobilov od karosárne po lakovňu na strane dodávateľa je unikátne nielen v Českej republike a na Slovensku, ale taktiež v celoeurópskom meradle.

Najdôležitejšie vybavenie a technológie :

Plne automatická bodová zváračka VAS 821101 

VAS 821101 je vysoko výkonná bodová zváračka pre najnovšie materiály, ako sú vysoko pevnostné ocele. Vďaka pokrokovým systémom zariadenia dokáže automaticky rozpoznať druh materiálu i jeho hrúbku. Rovnako tak prebieha i automatické nastavenie zariadenia pre zaistenie riadneho zvaru. Naviac prostredníctvom WinSpotQS softwaru je k dispozícii kompletná informácia o uskutočnenom zváraní.

CAR-O-LINER rovnacia stolica Speed

Univerzálna rovnacia stolica pre všetky osobné a ľahké úžitkové vozidlá do hmotnosti 2.500 kg. S ťažným ramenom možno otáčať o 180° okolo platformy a o 90° horizontálne. Vďaka ťažnej sily 5t možno opraviť najčastejšie typy poškodenia karosérie. Súčasťou stolice Speed je zdvihák, pohonná jednotka, ťažné rameno Speed a ďalšie príslušenstvo.

Ochranné zásteny Kemper

Zváračské ochranné zásteny Kemper ponúkajú ochranu pred žiarením, elektrickým oblúkom a rozstrekmi od zvárania. Závesy sú po celom obvode olemované proti roztrhnutiu.

Betag Flatliner Spotovacie zariadenie

Flatliner je kompletné pracovné zariadenie na opravu malých až stredne veľkých poškodení karosérie. Oprava prebieha kompletne zvonku vozidla bez rozsiahlych demontážnych prác.

Flatliner umožňuje usporiť až 40% času na opravu. Opravuje sa a lakuje menšia plocha, minimalizuje sa nutnosť demontáže a znižuje sa tým potreba náhradných dielov.

Blowtherm kombinovaná striekacia a sušiaca kabína Extra

Lakovacia kabína Extra pre opravy osobných vozidiel je posledným vývojovým počinom spoločnosti Blowtherm, ktorá je zacielená na najnáročnejších užívateľov. Je vybavená Blowpower systémom, ktorý umožňuje výnimočné výsledky s vysokou produktivitou v súlade s úsporou energií a zároveň znižuje dopad na životné prostredie.

IRT 4-2

Krátkovlnný infražiarič je určený pre sušenie stredných a väčších plôch, jeho výkon je 12 kW. Je riadený mikroprocesorom a disponuje laserovým ukazovateľom, kontrolou vzdialenosti a kontrolou teploty sušeného povrchu.

QUATTRO COMBO – umývačka DRESTER

Manuálna a automatická umývačka pištolí pre solventné i vodou riediteľné materiály. Obsahuje dve komory pre automatické umývanie a dva boxy pre ručné umývanie v jednej umývacej stanici.

Odsávacie rameno HERKULES

Kompletné odsávacie rameno s energetickým hniezdom a 1,5KW turbínou, ktoré obsahuje celkom 4 prípojné miesta pre elektrické i pneumatické náradie, držiaky pre náradie a hadice. Je kompatibilný so všetkými značkami náradia.

V tréningovom centre je k dispozícii ďalšie vybavenie a náradie, ako sú Betag Hotbox HTR, brúsky a brusivá od fínskej spoločnosti Mirka a mnohé ďalšie produkty, spotrebný materiál a ochranné pomôcky od celosvetovo uznávaných značiek.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!