MS Motorservice: Nové snímače otáčok kolies

4 apríla 2024, 16:21

Spoločnosť MS Motorservice International GmbH rozšírila svoj produktový program o 35 snímačov otáčok kolies. Nové tovarové položky pokrývajú globálny vozový park obsahujúci okolo 270 miliónov vozidiel. Okrem toho sa môžu pochváliť elektronikou mimoriadne odolnou proti rušeniu.

Novinka u MS Motorservice

Nové snímače otáčok kolies poskytuje spoločnosť Motorservice v aktívnej a pasívnej verzii. Pasívne snímače sú snímače, ktoré sa skladajú len z pasívnych prvkov bez permanentného napájania. Aktívne snímače obsahujú integrovanú elektroniku, ktorá je napájaná permanentne. Generujú pravouhlé signály. Okrem toho sú k dispozícii snímače s káblom alebo na priame zastrčenie, na pravú a ľavú stranu vozidla, na montáž na prednú alebo zadnú nápravu a s rôznymi typmi výstupov signálov: pravouhlý signál, PWM, protokol AK. Vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov, premysleným konceptom skúšania a výrobe dôsledne podľa špecifikácií OE disponujú snímače robustnou elektronikou so stabilnými signálmi.

Funkcia snímačov otáčok kolies

Snímače otáčok kolies patria k najdôležitejším snímačom vo vozidle. Ich signál slúži ako vstupná veličina pre bezpečnostné a komfortné systémy, ako sú antiblokovací systém (ABS), regulácia dynamiky jazdy (ESC – Electronic Stability Control), regulácia preklzovania (ASR), alebo v systéme kontroly tlaku v Pneumatikách (RDKS). Tým priamo prispievajú k bezpečnosti a komfortu jazdy, ako aj k nižšej spotrebe paliva.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!