Slovenské Auto roka 2017 má obuté pneumatiky Continental

2 mája 2017, 9:11

Spoločnosť Continental dodáva pneumatiky pre vozidlo Škoda Kodiaq. Veľké SUV z Mladej Boleslavi je aktuálnym víťazom ankety Auto roka 2017 na Slovensku, aj v Českej republike. Kodiaq využíva plášte ContiSportContact 5 SUV v rozmere 235/55 R 18 100V.

Táto pneumatika vhodná pre športové vozidlá aj SUV je zárukou vysokej bezpečnosti na mokrej vozovke, krátkych brzdných dráh a odolnosti voči akvaplaningu.

Pneumatika ContiSportContact 5 zvíťazila v teste nemeckého magazínu AutoBild allrad, ktorý testoval 7 pneumatík pre SUV s rozmermi 235/55 R 19 a 255/50 R 19. Redakcia označila ContiSportContact 5 SUV za vzorovú pneumatiku.

„Aj posledné výsledky testov dokazujú, že vodiči s UHP pneumatikami ContiSportContact 5 SUV alebo ich variantom pre športové vozidlá môžu byť maximálne spokojní s rozhodnutím prezuť svoje vozidlá do týchto letných plášťov. Naša pneumatika sa právom môže hrdiť, že obúva aj Auto roka 2017 na Slovensku a v Čechách. Ide o spojenie kvality, maximálnej bezpečnosti i zážitku z jazdy,“ povedal Juraj Ižvolt, šéf divízie Marketing Continental Barum s.r.o.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Čitatelia magazínu AutoBild zvolili Continental za „Najlepšiu značku“
Čitatelia magazínu AutoBild zvolili Continental za „Najlepšiu značku“

Takmer 70 percent zo 60.000 čitateľov magazínu AutoBild, ktorí sa zúčastnili hlasovania, vybralo ako víťaza v kategórii „Kvalita“ prémiovú značku pneumatík z Hannoveru. Značka Continental predbehla svojich konkurentov aj v kategórii športových vlastností 52 percent a pomeru ceny a výkonu 36 percent. V porovnaní s predchádzajúcim rokom si značka v kategórii športových vlastností polepšila o jedno miesto. Redakcia magazínu AutoBild vyzvala medzi novembrom 2016 a januárom 2017 svojich […]

Podľa čitateľov časopisu Autozeitung je Continental top značkou
Podľa čitateľov časopisu Autozeitung je Continental top značkou

Čitatelia časopisu Autozeitung pri voľbe „Top značky 2017“ opäť zvolili Continental za najobľúbenejšiu značku pneumatík. Značka z Hannoveru sa tým už deviatykrát po sebe dostala na prvé miesto výrobcov pneumatík.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!