Nové pneumatiky Goodyear KMAX pre nízkoložné návesy

22 mája 2017, 16:39

Spoločnosť Goodyear rozširuje rad pneumatík s vysokým kilometrovým výkonom KMAX a uvádza na trh prevedenie KMAX T pre nízkoložné návesy.

Nové pneumatiky na rozmer 17,5″ sú na trhu v piatich rozmeroch, ktoré pokrývajú rôznorodé náročné využitie nízkoložných návesov. Goodyear ich vyvinul s cieľom vysokého kilometrového výkonu a celoročnej prevádzkyschopnosti; spĺňajú všetky požiadavky klasifikácie pre zimné pneumatiky, a sú preto označené symbolom snehovej vločky v horskom masíve (3PMSF). Nové pneumatiky KMAX T 17,5″ sú v predaji od mája.

Základné informácie o nových pneumatikách KMAX T pre nízkoložné návesy – rozmery, hodnota záťažového a rýchlostného indexu, dostupnosť, hodnoty štítkov EU a informácie o možnosti zimnej prevádzky – sú zhrnuté v tabuľke:

Celý sortiment nákladných pneumatík KMAX T zahŕňa šesť rozmerov – jednu pre rozmer 19.5” (435/50R19.5) a päť pre rozmer 22.5” (385/55R22.5, 385/65R22.5 (záťažový index 164), 425/65R22.5 a 445/65R22.5).

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Goodyear uvádza na trh všestranné univerzálne pneumatiky – Wrangler All-Terrain Adventure
Goodyear uvádza na trh všestranné univerzálne pneumatiky – Wrangler All-Terrain Adventure

Spoločnosť Goodyear uvádza na trh Wrangler All-Terrain Adventure, nové pneumatiky, ktoré pokračujú v odkaze vysoko hodnotenej rodiny pneumatík Wrangler. Tieto húževnaté a odolné pneumatiky sú ideálne pre jazdu v teréne, no perfektne sa hodia aj pre prevádzku na ceste. Vďaka ich všestrannosti môže vodič zísť z cesty, kedykoľvek sa mu zachce.

Ewals predlžuje zmluvu s Goodyearom
Ewals predlžuje zmluvu s Goodyearom

Popredný poskytovateľ logistických služieb – Ewals Cargo Care – si ako svojho dodávateľa nákladných pneumatík opäť zvolil spoločnosť Goodyear a rozhodol sa tak pre pokračovanie viac ako dvadsaťročnej vzájomnej spolupráce. Zmluva platná na celom území Európy zahŕňa dodávky pneumatík pre 3000 návesov a 550 ťahačov spoločnosti, ale aj celú škálu podporných služieb pod značkou Goodyear […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!