Fulda uvádza na trh zimní pneumatiky Kristall Control SUV

25 septembra 2017, 16:05

Značka Fulda oznamuje, že uvádza na trh nové, vysoko výkonné pneumatiky Kristall Control SUV, vhodné do náročných zimných podmienok. Pneumatiky boli navrhnuté na mieru pre moderné vozidlá SUV. Športové vozidlá kvôli svojej hmotnosti a vysokému ťažisku vyžadujú špeciálne pneumatiky, ktoré im zaistia lepšiu priľnavosť a ovládateľnosť, a to najmä v zimných podmienkach.

Vysoká výkonnosť pro drsné zimné podmienky

Kristall Control SUV sa vyznačujú výbornou ovládateľnosťou na snehu, a to vďaka originálnej technológii zachytávania snehu Fulda Snow Catcher. Dezénové drážky v centrálnej časti pneumatiky vytvárajú vzájomne prepletenú sieť, do ktorej sa za jazdy zachytáva sneh, ktorý potom vďaka svojim adhéznym vlastnostiam pomáha zvyšovať priľnavosť.

Moderný dezén s výstuhami segmentov behúňa zlepšuje stabilitu vozidiel SUV na suchej vozovke. Na zvýšenie tuhosti dezénu sa využívajú výstupky medzi blokmi v strede pneumatiky.

Rovné priečne drážky na povrchu behúňa zaručujú väčšiu hmotu gumy. Vďaka kombinácii s technológiou priečnych drážok 3D „Bubble Blades“ poskytuje pneumatika pevnejšie bloky pre lepšiu ovládateľnosť na suchých vozovkách.

Skvelý pomer cena/výkon

Dezén pneumatiky drží optimálny tvar stopy s rovnomerným rozložením tlaku, čo sa prejavuje pozitívne na rovnomernejšom opotrebovaní a vyššom kilometrovom výkone.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Fulda uvádza na trh letné pneumatiky pre ľahké úžitkové vozidlá
Fulda uvádza na trh letné pneumatiky pre ľahké úžitkové vozidlá

Značka Fulda, výrobca kvalitných nemeckých pneumatík za dostupnú cenu, uvádza na trh ďalšiu generáciu letných pneumatík pre ľahké úžitkové vozidlá. Vďaka radu zdokonalení ponúkajú nové Conveo Tour 2 prevádzkovateľom ľahkých úžitkových vozidiel, ktorí sa usilujú o zníženie celkových nákladov na vlastníctvo vozidiel (TCO), vyššiu palivovú účinnosť a dlhšiu životnosť.

Fulda uvádza na trh vysoko výkonné pneumatiky pre športovú jazdu pod kontrolou
Fulda uvádza na trh vysoko výkonné pneumatiky pre športovú jazdu pod kontrolou

Značka Fulda uvádza na trh nové vysoko výkonné (UHP) letné pneumatiky SportControl 2. Najnovšie UHP pneumatiky boli skonštruované s cieľom zvýšiť výkonnosť na mokrých aj suchých cestách. Fulda v ich podobe ponúka opäť kvalitnú nemeckú technológiu za priaznivú cenu, no bez akýchkoľvek kompromisov, pokiaľ ide o ich výkonnosť.

Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky s vyššou nosnosťou
Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky s vyššou nosnosťou

Značka Fulda uviedla na trh návesové pneumatiky Ecotonn 2 HL s vysokou nosnosťou, ktoré vychádzajú v ústrety dopytu dopravcov po zvýšení ziskovosti vďaka vyššej ložnej kapacite.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!