Goodyear UltraGrip si odnáša úspechy z európskych testov zimných pneumatík

5 novembra 2015, 8:36

Spoločnost Goodyear s hrdosťou oznamuje, že si jej nový rad zimných pneumatík vedie extrémne dobre v testoch zimných pneumatík v celej Európe. S blížiacou sa zimou európske motoristické časopisy testujú zimné pneumatiky v najbežnejších rozmeroch pre najrôznejšie typy vozidiel. Pneumatiky Goodyear pritom trvale vyhodnocujú ako jedny z najlepších.

Rodina UltraGrip zbiera zlato
Zimné pneumatiky UltraGrip si obľúbila najmä nemecká tlač. UltraGrip 9 získala prvé miesto v teste nemeckého automotoklubu ADAC zameranom na významný segment osobných vozidiel strednej triedy (v teste ho zastupoval Mercedes-Benz triedy C), v ktorom bola ocenená za svoju výkonnosť na mokrej a na snehom pokrytej vozovke, ako aj za nízku spotrebu.

Najnovšia generácia rodiny UltraGrip Performance bola uvedená na trh v tomto roku a hneď si odniesla zlato z testu časopisu Auto Motor und Sport  zameraného na vozidlá nižšej strednej triedy (v teste ho zastupoval Volkswagen Golf). Na časopis zapôsobila jej rovnováha a trakcia na každom povrchu a vynikajúca odolnosť proti aquaplaningu. UltraGrip Performance si zabezpečila prvé miesto i v teste časopisu Auto Strassenverkehr, ktorý pneumatiku vychvaľuje za precízne vedenie, odolnosť proti aquaplaningu a nízku vnútornú hlučnosť.

Britský časopis Auto Express, v súlade s nemeckými kolegami, udelil pneumatike UltraGrip zlato v teste, ktorého sa zúčastnilo sedem konkurenčných pneumatík. Pneumatika podľa neho podáva „skvelý celkový výkon“.

Ďalšie úspechy novej pneumatiky UltraGrip zahŕňajú odporúčania od ACE/GTÜ, pneumatiky UltraGrip 9 od Auto Zeitung a pneumatiky UltraGrip SUV od časopisu OFF ROAD.

„Veľmi nás teší, že Goodyear UltraGrip si vo všetkých testoch vedie tak dobre. Naším poslaním je dodávať pneumatiky s vynikajúcou priľnavosťou na mokrej vozovke, na ľade i na snehu, a tým ponúknuť bezpečnú jazdu a brzdný výkon bez ohľadu na podmienky, ktoré v zime panujú. Výsledky týchto testov posilňujú naše odhodlanie prispievať k zvyšovaniu bezpečnosti cestnej dopravy a ponúkať rodinám v celej Európe pokojnú a bezproblémovú jazdu na pneumatikách Goodyear,“ uviedol Alexis Bortoluzzi, Goodyear Marketing Director Consumer EMEA. 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!