AAA AUTO znižuje pred Vianocami ceny áut

19 decembra 2016, 15:26

Najväčší predajca ojazdených automobilov u nás, AAA AUTO, pripravil pred koncom roka tohtoročné najväčšie zníženie cien áut vo svojej ponuke. Dôvodom poklesu cien je ako v minulých rokoch blížiace sa zvýšenie ich veku o rok, ku ktorému príde po Novom roku. Ceny mnohých vozidiel s platnosťou od dnešného dňa klesli až o 4.000 eur. Predajca tiež reaguje na záujem zákazníkov o kúpu vozidla predĺžením otváracej doby 23. decembra až do polnoci.

Nový automobil stráca na hodnote vysoké stovky eur ihneď po výjazde z autosalóna, preto nie je podivu, že keď so začiatkom nového roka všetky vozidlá zostarnú o celý rok, ich ceny výrazne klesnú. „Každoročne chceme tak trocha predbehnúť predajcov nových vozidiel, ktorí väčšinou ceny minuloročných modelov znižujú až po prvom januári. Preto znížením cien podporujeme rozhodnutie zákazníkov zaobstarať si lepšie vozidlo už pod stromček a nečakať až do januára,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

V prvých dvoch rokoch prevádzky automobilu prichádza k najvýraznejšiemu zníženiu ceny. Na konci tohto obdobia je hodnota vozidla zhruba o 30–50% nižšia, než bola pôvodná kúpna cena. Ojazdené vozidlá síce každým ďalším rokom strácajú na hodnote pomalšie, ale i u nich sa ceny na prelome roka znižujú o stovky eur. Preto od dnešného dňa nájdete na pobočkách siete AAA AUTO BMW Z4 so zľavou 4.000 eur, Volkswagen Golf TDI z roku 2015 zlacnený o 3.000 eur, Peugeot Boxer a Toyotu Avensis so zľavou 2.000 eur a Opel Insignia z roku 2015 so zľavou 2.000 eur.

„Predvianočné obdobie je vždy v znamení zvýšeného záujmu o kúpu lepšieho automobilu, a to napríklad ako vianočného darčeka alebo z dôvodu daňového odpočtu. Tento rok je záujem i vďaka pomerne miernej zime značný. I preto sme sa tento rok rozhodli, že 23. decembra doprajeme zákazníkom dlhší čas na kúpu automobilu pod vianočný stromček. Všetky naše pobočky zatvoríme až o polnoci. Vozidlo si tak budú môcť kúpiť i tí, ktorí majú najväčší zhon a v klasickom otváracom čase by to nestihli,“ uzatvorila Topolová. Celková ponuka AAA AUTO na štrnástich pobočkách na celom Slovensku je takmer 4000 ojazdených vozidiel.

Tlačová správa AAA Auto

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Škoda Superb tento mesiac oslávi 15 rokov
Škoda Superb tento mesiac oslávi 15 rokov

Tento mesiac to bude 15 rokov, čo Škoda Auto vyšla so svojím luxusným modelom Superb. Na celom svete sa predalo za túto dobu už 900.000 kusov a podľa štatistík najväčšieho predajcu jazdeniek AAA AUTO ich popularita stále stúpa. Úplne prvý Superb vykúpila skupina AAA AUTO 10 mesiacov po spustení predaja a za dva dni už mal ďalšieho […]

Nový riaditeľ AAA AUTO pre Slovensko
Nový riaditeľ AAA AUTO pre Slovensko

Spoločnosť AAA AUTO na Slovensku novo vedie na pozícií Managing Directora Mário Slivka, ktorý v minulosti pôsobil na riadiacich pozíciách v spoločnostiach T-Mobile, Shell a Lyoness. Zameriaval sa na predaj, marketing,  rozvoj služieb a produktov pre zákazníkov.

Najmenej jazdeniek je inzerovaných v Trnavskom kraji. Najlacnejšie sú v Banskobystrickom
Najmenej jazdeniek je inzerovaných v Trnavskom kraji. Najlacnejšie sú v Banskobystrickom

Na Slovenskom trhu bolo v novembri inzerovaných viac ako 46-tisíc ojazdených vozidiel. Číslo znamená pokles o zhruba tisíc vozidiel v porovnaní s minulým mesiacom. Pri kúpe jazdenky si musia motoristi siahnuť hlbšie do vrecka, i naďalej pokračuje ich mierne zdražovanie. Zdrojom pre štatistiky je kontinuálny monitoring trhu, ktorý zabezpečuje AAA AUTO kombináciou analýzy všetkých dostupných inzerátov, konkurencie a vlastných […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!