Goodyear Total Mobility pomáha slovenským a českým dopravcom byť efektívnejší

17 septembra 2019, 10:51

Spoločnosť Goodyear predstavila na stretnutí s médiami svoju novú komplexnú ponuku pre dopravcov. Pod hlavičkou Goodyear Total Mobility spája celý rad prémiových nákladných pneumatík značky, sadu dátových riešení vrátane monitorovacích služieb a služieb prediktívnej analýzy a viac ako 2.000 servisných miest v celej Európe. 

„Po nových komplexných službách odvtedy registrujeme pomerne značný záujem slovenských a českých dopravcov; niektorí z nich už jednotlivé služby alebo ich individuálne kombinácie dokonca s úspechom využívajú,“povedal k tomu dnes Petr Abrahámek, Commercial Sales Director pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko.

Goodyear Total Mobility

Flexibilná ponuka

Goodyear Total Mobility ponúka flexibilnú ponuku služieb, ktorej výsledkom je riešenie vyvinuté každému konkrétnemu fleetovému zákazníkovi presne na mieru. Zahŕňa vhodné pneumatiky pre daný odbor podnikania, inteligentné technológie pre zjednodušenie každodenných úloh dopravcov a ucelenú servisnú sieť, ktorá ich vozidlá udržiava v prevádzke na ceste.

„Každý vozový park je absolútne unikátny, preto s našimi zákazníkmi veľmi úzko spolupracujeme, aby sme mohli vyhovieť ich konkrétnym potrebám, výzvam a situáciám zodpovedajúcim veľkosti ich parku, rozsahu aktivít a súčasným a budúcim podnikateľským zámerom. Či už ide o veľký alebo malý vozový park, snažíme sa dopravcom pomôcť, aby dokázali zo svojich kapacít vyťažiť maximum a mohli sa tak udržiavať na čele odvetvía,“povedal pri predstavovaní Goodyear Total Mobility David Anckaert, viceprezident pre nákladné pneumatiky Goodyear v Európe.

Z hľadiska obstarávacích nákladov sa pneumatiky na celkových nákladoch na vlastníctvo vozidiel v diaľkovej doprave podieľajú iba tromi percentami, ale pokiaľ ide o prevádzkové náklady, je ich vplyv omnoho väčší.

„Českí a slovenskí zákazníci majú záujem napríklad o aplikáciu eJOB pre záznam dát o servise pneumatík priamo v mieste zásahu. Ako súčasť online systému správy pneumatík Goodyear FleetOnlineSolutions umožňuje správcom vozových parkov okamžitý prístup k nameraným dátam, čo im dovoľuje znížiť prestoje a obmedziť chyby pri fakturácii. Čoraz častejšie dopravcovia využívajú aj služby monitorovania tlaku v pneumatikách (TPMS) a teraz sa zaujímajú aj o mileage kontrakty, ktoré novo ponúkame. Aktuálne sa dopytujú aj moderné zariadenia na automatizovanú diagnostiku pneumatík počas niekoľkých sekúnd Goodyear Drive-Over-Reader,“dodáva po štyroch mesiacoch od prvého predstavenia Goodyear Total Mobility Petr Abrahámek.

Goodyear Total Mobility

Pre zjednodušenie prevádzky a úsporu nákladov

Sada nástrojov Goodyear Total Mobility pre zjednodušenie každodennej prevádzky, predĺženie doby plné prevádzkyschopnosti vozidiel a minimalizácia celkových nákladov na ich vlastníctvo zahŕňa:

  • inovatívne prémiové pneumatiky, ktoré znižujú spotrebu paliva a ponúkajú čo najdlhší kilometrový výkon. Celkom je v ponuke spoločnosti 400 prémiových nákladných a autobusových pneumatík a protektorov. Naposledy ju tento rok rozšírili cestné nákladné pneumatiky KMAX GEN-2 a FUELMAX GEN-2, ktoré vozovým parkom v nadregionálnej a diaľkovej doprave prinášajú vyšší kilometrový výkon a palivovú hospodárnosť za všetkých poveternostných podmienok.
  • unikátny súbor nástrojov inteligentných technológií a prediktívnych monitorovacích systémov (G-Predict), ktorý predlžuje dobu plnej prevádzkyschopnosti a umožňuje správu pneuhospodárstva s cieľom zníženia celkových prevádzkových nákladov na kilometer. Ich súčasťou sú inovatívne riešenia pre správu vozového parku Goodyear Proactive Solutions, ktoré zvyšujú efektivitu prevádzky a prináša značné úspory, online systém správy pneumatík Goodyear FleetOnlineSolutions, ktorý prepája servisných poskytovateľo s informáciami o zákazníkoch – dopravcoch, alebo viacjazyčná celoeurópska nonstop asistenčná služba Goodyear ServiceLine24h.
  • viac ako 2.000 servisných miest európskej siete TruckForce, ktoré poskytujú nonstop cestnú havarijnú službu a prémiový servis na všetkých hlavných trasách v celej Európe

Digitálne služby pre digitálnu ekonomiku

„Digitálna ekonomika zvyšuje dopyt po rýchlejších, spoľahlivejších a lacnejších možnostiach dodávok tovaru,“doplnil David Anckaert„preto sa zameriavame na to, aby sme prevádzkovateľom vozových parkov umožnili využívať inteligentné technológie a integrované riešenia, ktoré im od základov zjednodušia ich každodennú prevádzku.“

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!