Změna ve vedení společnosti Robert Bosch v Česku, na Slovensku, v Rakousku

31 marca 2015, 14:21

Dr. Klaus Peter Fouquet (56) se stane 1. dubna 2015 ředitelem regionálních společností Robert Bosch odbytová s.r.o.,Praha , Robert Bosch spol.s r.o., Bratislava a Reprezentantem Bosch Group v Česku a na Slovensku.Zároveň převezme funkci jednatele společnosti Robert Bosch AG a Reprezentanta Bosch Group v Rakousku. Další oblastí, za kterou ponese odpovědnost, je odbyt ve střední a východní Evropě. Fouquet se tak stane nástupcem Dipl. ekonoma Klause Huttelmaiera (60) ve všech jeho funkcích, který k tomuto dni odchází do důchodu.

Fouquet přichází do Čech jako zkušený manažer společnosti Bosch. V současnosti je prezidentem Robert Bosch Ltd a je odpovědný za obchody Bosch Group ve Velké Británii. Předtím zastával různé vedoucí pozice v oblastech nákupu, logistiky, controllingu a podnikového plánování v Německu a v Turecku. Fouquet studoval podnikovou ekonomiku na univerzitě v Mannheimu a pracuje pro Bosch od roku 1987.

Dipl. ekonom Klaus Huttelmaier byl po 33 let činný v Bosch Group v různých funkcích, naposledy jako jediný člen představenstva společnosti Robert Bosch AG a reprezentant skupiny Bosch v Rakousku s odpovědností za region pro střední Evropu, včetně funkce generálního manažera regionálních společností v České republice a na Slovensku. Studoval ekonomické vědy na univerzitě Stuttgart-Hohenheim a do skupiny Bosch nastoupil v roce 1982 jako trainee. 

Tisková zpráva Bosch

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!