Premio začína sezónu pre motoristov

14 marca 2017, 10:24

Sieť pneuservisou  a autoservisov Premio je už pripravená na začiatok sezóny spojenej s výmenou pneumatík za letné. Okrem iného pripravila špeciálnu akciu na kúpu sady pneumatík značiek Goodyear a Dunlop, v ktorej je možné získať kupón na doplnkové služby.

Premio má v súčasnosti viac ako 30 servisných prevádzok na území celého Slovenska, v ktorých je možné využiť nielen služby pneuservisu, ale aj servisné služby týkajúce sa klimatizácie, výfukového a brzdného systému alebo výmeny oleja. Skúsení pracovníci siete Premio taktiež pomôžu skontrolovať a opraviť geometriu a vykonajú pravidelné prehliadky áut.

Akcia, v ktorej za kúpu sady vybraných pneumatík, môže zákazník získať kupón v hodnote 20 eur, začína už v pondelok, 13. marca. Zahŕňa pneumatiky značiek Goodyear a Dunlop, rozmery od 16″ a Fulda, Sava, Dębica, rozmery od 17″. Kupón bude možné využiť na doplnkovú službu v servise, v ktorom boli pneumatiky zakúpené.

Sieť Premio je od začiatku svojej existencie spojená so značkou Goodyear. Preto sú v jej servisných miestach ponúkané predovšetkým pneumatiky značiek, ktoré patria k americkému koncernu zo všetkých cenových segmentov: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava a Dębica. Mottom siete Premio je vysoká kvalita služieb a krátka čakacia doba.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Goodyear predstavuje najnovšiu štúdiu pneumatík
Goodyear predstavuje najnovšiu štúdiu pneumatík

Spoločnosť Goodyear predstavuje najnovšiu štúdiu pneumatík Goodyear CityCube. Pneumatiky navrhla špeciálne pre štúdiu vozidla Toyota i-TRIL, ktoré Toyota ako koncept vystavuje na medzinárodnom autosalóne International Motor Show v Ženeve.

Goodyear vyvinul mobilnú aplikáciu eCasing Mobile
Goodyear vyvinul mobilnú aplikáciu eCasing Mobile

Spoločnosť Goodyear ďalej zdokonaľuje svoj úspešný systém správy protektorov eCasing a zavádza pre neho mobilnú aplikáciu eCasing Mobile. Aplikácia užívateľom umožňuje pohodlnejší a rýchlejší prístup do systému z mobilného telefónu a zvyšuje tak vyššiu účinnosť v celom reťazci protektorovania pneumatík nákladných vozidiel.

Slovenskí vodiči s prezúvaním pneumatík problém nemajú, využívajú ich však „na doraz“
Slovenskí vodiči s prezúvaním pneumatík problém nemajú, využívajú ich však „na doraz“

Viac ako štyri pätiny (82%) vodičov sú pripravené na zimu v jej plnej paráde. Štyri percentá motoristov však riskuje na cestách stále na letných pneumatikách, zvyšok (14%) jazdí na celoročných. Iba tretina vozidiel však bola obutá do sady pneumatík s dezénom vyšším ako 6,5mm na každej z nich. Vyplýva to z prieskumu svetového výrobcu pneumatík, spoločnosti Goodyear Dunlop Tires, […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!