IVECO uviedlo limitovanú edíciu ťahačov All Blacks

3 júla 2017, 12:43

Spoločnosť IVECO spustila predaj limitovanej série nákladných vozidiel vo farbách legendárneho novozélandského ragbyového tímu All Blacks. Ponuka sa vzťahuje na nové ťahače Iveco Stralis MY2016.

IVECO uviedlo limitovanú edíciu ťahačov All Blacks

Zákazník, ktorý si objedná ťahač Iveco Stralis z limitovanej edície All Blacks, získava vozidlo s mimoriadne nízkymi nákladmi na vlastníctvo (TCO) a okrem toho aj s nadštandardnou výbavou (v nadväznosti na zvolenú špecifikáciu vozidla). Najvyššia úroveň výbavy obsahuje metalizovaný lak, hliníkové disky kolies, xenónové svetlá, vonkajšie dekorácie kabíny All Blacks, prediktívny tempomat, telematické reporty s hodnotením štýlu jazdy vodiča, ventilované sedadlo vodiča, otáčacia sedadlo spolujazdca, kožený volant a luxusné lamelové lôžko.

Navyše získava zákazník zájazd na Nový Zéland, ktorý je naplánovaný na jar 2018 a bude nabitý množstvom nezabudnuteľných dobrodružstiev. Najprv sa účastníci výletu vydajú za All Blacks do Aucklandu, kde navštívia legendárny štadión Eden Park a All Blacks Experience Museum. Potom bude nasledovať program na obidvoch ostrovoch plných bujnej vegetácie, ľadovcových jazier, fjordov a činných sopiek. To všetko spolu s vyspelou spoločnosťou v mestách robí z Nového Zélandu atraktívnu turistickú destináciu.

Limitovaná edícia oslavuje nový Stralis, ktorý je navrhnutý pre maximálnu spoľahlivosť a mimoriadne nízke TCO (celkové náklady na vlastníctvo). Kompletne prepracované pohonné ústrojenstvo zahŕňa novú zadnú nápravu, novú generáciu automatizovaných prevodoviek Hi-Tronix a upravené motory, k hospodárnej prevádzke prispievajú tiež prediktívne GPS funkcie novej generácie, osvedčená technológia HI-SCR a ďalšie nové vlastnosti, takže úspora paliva dosahuje dohromady až o 11 %.  Potvrdzujú to i nedávne testy, ktoré urobilo Európske technické certifikačné centrum TÜV.

Limitovaná edícia je poctou silným väzbám medzi spoločnosťou IVECO a novozélandským ragbyovým tímom All Blacks. V roku 2015 spoločnosť Iveco ako „európsky podporovateľ mužstva All Blacks“ poskytla tímu štyri autobusy Iveco: autokar Magelys a tri vozidlá Daily Minibus Hi-Matic, ktoré zabezpečovali logistiku a prepravu VIP klientov počas Svetového ragbyového pohára v Anglicku. Spoločnosť Iveco a jej zamestnanci sú mimoriadne hrdí na toto partnerstvo s tímom All Blacks. Odhodlanie, spoľahlivosť, výkon a tímový duch, to sú hodnoty, ktoré húževnato presadzuje legendárny novozélandský tím. Zároveň ide o hodnoty, ktorých sa spoločnosť IVECO drží pri všetkom, čo robí, aby splnila potreby svojich zákazníkov.

Oslávte s nami dlhoročné partnerstvo s rugbyovým tímom All Blacks prostredníctvom limitovanej edície Nový Stralis All Blacks a poďte zdieľať výkony a tímového ducha na zájazde na Nový Zéland.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

IVECO podporuje legendárny tím Abarth Scorpion
IVECO podporuje legendárny tím Abarth Scorpion

Od júna 2017 a počas nasledujúcich troch rokov bude spoločnosť IVECO oficiálnym dodávateľom ťažkých logistických vozidiel pre pretekársku divíziu značky Abarth a tímu dodá dve nákladné vozidlá – Stralis XP a Eurocargo. Prvé bude určené pre preteky Abarth Selenia Trophy, ktoré prebiehajú na pretekárskej dráhe, a druhé pre preteky Abarth 124 Rally Selenia, kde bude […]

IVECO má pre svojich vodičov kamiónov raňajky
IVECO má pre svojich vodičov kamiónov raňajky

Na jún pripravilo IVECO pre svojich vodičov príjemné prekvapenie! Po českých a slovenských diaľniciach jazdia dva tímy, ktoré na čerpacích staniciach a odpočívadlách rozdávajú vodičom ťažkých nákladných vozidiel IVECO balíčky s raňajkami.

IVECO predstavuje nové nákladné vozidlo pre stavebníctvo Stralis X-WAY
IVECO predstavuje nové nákladné vozidlo pre stavebníctvo Stralis X-WAY

V madridskom závode spoločnosti IVECO sa 2. júna konalo slávnostné odovzdávanie zlatej medaily World Class Manufacturing (WCM), na ktorom sa zúčastnili Sergio Marchionne, predseda spoločnosti CNH Industrial, Richard Tobin.

„IVECO Daily do kopca“ na Slovensku
„IVECO Daily do kopca“ na Slovensku

IVECO nadviazalo na dve úspešné akcie v Českej republike, kde si klienti mohli vyskúšať, ako ľahko sa aj v náročných prevádzkových podmienkach jazdí s vozidlami Daily Hi-Matic vybavenými 8-stupňovou automatickou prevodovkou a 1. júna pripravilo podobnú príťažlivú prezentáciu pre zákazníkov na Slovensku.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!