Čitatelia časopisu Sport Auto volia Continental za najlepšiu značku zimných a letných pneumatík

31 októbra 2016, 14:09

V rámci voľby čitateľov „Best Brand 2016″ odborného časopisu Sport Auto bola spoločnosť Continental cca 17 000 účastníkmi s viac než 50 percentami hlasov, tak ako v posledných troch rokoch, zvolená za najlepšiu značku zimných pneumatík. Aj v kategórii letných pneumatík obsadila prémiová značka pneumatík z Hannovera s viac než 55 percentami hlasov prvé miesto a zlepšila sa tak proti roku 2015 o dve miesta.

V kategórii UHP pneumatík zvolili čitatelia s takmer 28 percentami spoločnosť Continental na druhé miesto, čo takisto znamená zlepšenie o dve miesta. Čitatelia časopisu Sport Auto sú tradične pokladaní za veľmi dobre informovaných o športových vozidlách, osobných automobiloch a význame jazdných vlastností pneumatík, pretože im okrem najkratších časov na okruhu leží na srdci aj maximálny záber a maximálna bezpečnosť v medznej oblasti.

Veľmi sa tešíme z veľmi kladného hodnotenia našej prémiovej značky pneumatík spoločnosti Continental od čitateľov časopisu Sport Auto,“ povedal vedúci oddelenia komunikácie v oblasti pneumatík pre osobné automobily, Alexander Bahlmann. „V poslednom roku sme si dali cieľ zlepšiť sa ešte v kategórii letných pneumatík a UHP pneumatík. To sa nám na celej čiare poradilo v roku 2016. Teraz už nemáme veľa priestoru na zlepšovanie, nemali by sme však nič proti tomu, aby sme prevzali poprednú pozíciu aj v kategórii UHP pneumatík.“

Spoločnosť Continental má vďaka WinterContact TS 860, WinterContact TS 850 P a TS 850 P SUV vo svojom programe tri prémiové zimné pneumatiky, ktoré v posledných týždňoch vďaka veľkému množstvu vynikajúcich výsledkov teste pôsobivo potvrdila svoju poprednú pozíciu v oblasti technológie. Nová pneumatika WinterContact TS 860 tak zvíťazila v testoch časopisu AutoBild a Autozeitung, pneumatika WinterContact TS 850 P SUV vyhrala v rámci časopisu auto motor und sport a pneumatika WinterContact TS 850 P získala najlepšiu známku „vzorová“ od časopisu AutoBild.

Spoločnosť Continental radí všetkým vodičom, aby sa s prípade potreby postarali o objednávku nových zimných pneumatík, ako aj o príslušné termíny montáže v špecializovaných predajniach, čím bude možné obchod so zimnými pneumatikami v prípade záujmu všetkých zúčastnených naplánovať do najlepšie.

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Continental WinterContact TS 860 víťazí v teste zimných pneumatík časopisu Auto Express
Continental WinterContact TS 860 víťazí v teste zimných pneumatík časopisu Auto Express

Vo svojom debute testu zimných pneumatík vo Veľkej Británii si pneumatika Continental WinterContact TS 860 zaistila od popredného britského automobilového týždenníka Auto Express vytúžené ocenenie a stala sa víťazom testu zimných pneumatík za rok 2016.

Pneumatika WinterContact TS 850 P spoločnosti Continental dvakrát ohodnotená ako „vzorová“
Pneumatika WinterContact TS 850 P spoločnosti Continental dvakrát ohodnotená ako „vzorová“

V testoch zimných pneumatík sesterských časopisov magazínu AutoBild „sportscars“ a „allrad“, ktoré boli dnes zverejnené, získala pneumatika WinterContact TS 850 P v dvoch rôznych rozmeroch od redakcie testov najlepšiu známku „vzorová“.

Pneumatiky Continental vyhrávajú test odborných časopisov
Pneumatiky Continental vyhrávajú test odborných časopisov

Pneumatika WinterContact TS 850 P je so svojím vysoko kvalitným vyvážením víťazom testu odborného časopisu „auto motor und sport“ a u časopisu AutoBild bodovala nová zimná pneumatika WinterContact TS 860.

Časopis Autozeitung zvolil za víťaza svojho prvého testu novú pneumatiku WinterContact TS 860
Časopis Autozeitung zvolil za víťaza svojho prvého testu novú pneumatiku WinterContact TS 860

Nová pneumatika Continental WinterContact TS 860 vstúpila so svojím prvým testom zimných pneumatík, ktorý dnes zverejnil časopis Autozeitung, úspešne do nadchádzajúcej sezóny.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!